Ren Mat logo
Søk Siste nummer
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Søk Siste nummer
Ren Mat logo
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
  • Fisk og skalldyr
  • Kjøtt
  • Vegetar
  • Pasta
  • Supper
  • Grønt
  • Tilbehør
  • Høste og sylte
  • Melk og ost
  • Turmat
  • Bake
  • Dessert og søtt
  • Drikke
  • Barnemat
SUPPE RODBETEKVASS REN MAT NR 41 1187

Okroshka – suppe på rødbetekvass

Vegetar Supper
KIMCHI JJIGAE REN MAT NR 41 1174

Kimchi jjigae – koreansk suppe

Vegetar Supper
GRESSKARSUPPE MED OL OG OST REN MAT NR 41 1137

Gresskarsuppe med øl og ost

Vegetar Supper
FERMENTERT GAZPACHO REN MAT

Fermentert gazpacho

Vegetar Supper
KANTARELLSUPPE FERMENTERT SOPP REN MAT NR 41 1105

Kantarellsuppe med fermentert sopp

Vegetar Supper
BORSCHT FERMENTERTE BETER REN MAT NR 41 1090

Borscht på fermenterte gulbeter og fennikel

Vegetar Supper
SUKKERERTSUPPE MED MISO REN MAT NR 41 1067

Sukkerertsuppe med miso

Kjøtt Vegetar Supper
COCKTAIL VILLBRYGG FOTO NADIN MARTINUZZI REN MAT NR 41

Bellini med blåbær og hylleblomst

Drikke
Anahata Yoga Shepards Pie hel med brokkolipesto og salat

Vegetarisk shepherds pie

Vegetar
Fjellkvann

Tre oppskrifter med kvann

Høste og sylte
Probiotisk yoghurtbar

Frossen probiotisk yoghurt-bar

Dessert og søtt
Lukasz rawa b6h5n TVD1 Hw unsplash

Bønnedip

Grønt Tilbehør
ELTEFRITT BROD BONNEDIPP REN MAT 40 015

Julianes eltefrie brød

Bake
REN MAT 40 076

Urtevendt kikertsalat med spinat

Vegetar Grønt
REN MAT 40 089

Smørbakt kål og krydret gulrot med ingefærdressing

Vegetar Grønt
YOGHURT MED BAER OG NOTTER REN MAT 40 109

Yoghurt med bær, blomster og valnøttkrønsj

Dessert og søtt
Tilbake
Neste
Ren Mat logo
Utgis av
Økologisk Norge
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Ren Mat
Grønlandsleiret 31, 0190 Oslo
Tel. Økologisk Norge: +47 24 12 41 00
info@renmat.no
www.renmat.no

Ansvarlig redaktør er
Kjersti P. Skar Staarvik
kjersti@renmat.no

Ren Mat er medlem av Fagpressen og arbeider etter Redaktørplakaten og Vær varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Vil du bli medlem i Økologisk Norge? Som medlem får du Ren Mat i postkassen hver sesong. Bli medlem her

Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC.
Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan
optimalisere brukeropplevelsen. Se personvernerklæring.

I dette nummeret

Biohacking for folket

I denne utgaven av Ren Mat undersøker vi begrepet Biohacking. Hvordan kan metodene hjelpe oss på veien mot et bedre, sunnere og kanskje også et lengre liv? Kanskje er det noe å plukke opp her? For sannheten er at antall syke i dette landet ser ut til å øke i samme takt som vi også får det bedre. Hvordan knekke dette paradokset?

Kjøp Ren Mat

Forside nr56