Ren Mat logo
Søk Siste nummer
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Søk Siste nummer
Ren Mat logo
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
  • Fisk og skalldyr
  • Kjøtt
  • Vegetar
  • Pasta
  • Supper
  • Grønt
  • Tilbehør
  • Høste og sylte
  • Melk og ost
  • Turmat
  • Bake
  • Dessert og søtt
  • Drikke
  • Barnemat
RM43 Rodbetgrateng med blamuggost

Rødbetgrateng med blåmuggost

Vegetar
Blomkaltaco A En skikkelig digg kokebok 2

Blomkåltaco

Vegetar
Het potetgryte En skikkelig digg kokebok 2 HG

Het potetgryte

Vegetar
BANANBROD MED BANANKARAMELL REN MAT NR 42

Bananbrød med banankaramell

Dessert og søtt
OKSETUNGE BORDELAISE REN MAT NR 42

Oksetunge

Kjøtt
REKESKALLRISOTTO REN MAT NR 42

Rekeskallrisotto

Fisk og skalldyr
POTETDUMPLINGS MED KJEKJOTT REN MAT NR 42

Potetdumplings med kjekjøtt

Kjøtt
BAKT LANGE POTET OG HVITHVINSAUS REN MAT NR 42

Bakt lange

Fisk og skalldyr
FRIKKAKJE REN MAT NR 42

Frikka-kje

Kjøtt Supper
TORSKEKRAGE MED LUN POTETSALAT REN MAT NR 42

Torskekrage med lun potetsalat

Fisk og skalldyr
SALTBAKT SELLERIROT I TROLLDEIG REN MAT NR 42

Saltbakt sellerirot i trolldeig

Vegetar Tilbehør
Confitert sjalottlok med svinekjott og sellerirotkrem

Confitert sjalottløk med svinekjøtt og sellerirotkrem

Kjøtt
BAERMUFFINS MED CRUMBLE REN MAT NR 41

Glutenfrie bærmuffins med crumble

Bake
BOKHVETEBROD REN MAT NR 41

Glutenfritt bokhvetebrød

Bake
NOTTEBROD REN MAT NR 41

Glutenfritt nøttebrød

Bake
FERMENTERT HAVREGRYN REN MAT NR 41 1216

Fermentert havregryn med honningfermenterte blåbær

Dessert og søtt
Tilbake
Neste
Ren Mat logo
Utgis av
Økologisk Norge
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Ren Mat
Grønlandsleiret 31, 0190 Oslo
Tel. Økologisk Norge: +47 24 12 41 00
info@renmat.no
www.renmat.no

Ansvarlig redaktør er
Kjersti P. Skar Staarvik
kjersti@renmat.no

Ren Mat er medlem av Fagpressen og arbeider etter Redaktørplakaten og Vær varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Vil du bli medlem i Økologisk Norge? Som medlem får du Ren Mat i postkassen hver sesong. Bli medlem her

Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC.
Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan
optimalisere brukeropplevelsen. Se personvernerklæring.

I dette nummeret

Biohacking for folket

I denne utgaven av Ren Mat undersøker vi begrepet Biohacking. Hvordan kan metodene hjelpe oss på veien mot et bedre, sunnere og kanskje også et lengre liv? Kanskje er det noe å plukke opp her? For sannheten er at antall syke i dette landet ser ut til å øke i samme takt som vi også får det bedre. Hvordan knekke dette paradokset?

Kjøp Ren Mat

Forside nr56