Ren Mat logo
Søk Siste nummer
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Søk Siste nummer
Ren Mat logo
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
  • Fisk og skalldyr
  • Kjøtt
  • Vegetar
  • Pasta
  • Supper
  • Grønt
  • Tilbehør
  • Høste og sylte
  • Melk og ost
  • Turmat
  • Bake
  • Dessert og søtt
  • Drikke
  • Barnemat
Foto MALIN LABRATEN kantareller

Purreløk med vinaigrette, kantareller og ristet bokhvete

Høste og sylte
Mikal Tessem Larsen

Geitramste

Høste og sylte
Fjellkvann

Tre oppskrifter med kvann

Høste og sylte
LOKURT 2 FOTO LENE JOHANSEN

Løkurt: puré, pesto og dipp

Tilbehør Høste og sylte
Fermentertgront2

Fermenterte grønnsaker

Tilbehør Høste og sylte
Syltet Tang Ting Med Tang

Syltet tang

Tilbehør Høste og sylte
Soppkraft Web Foto Lotte Shephard Ren Mat

Soppkraft med smak av Japan

Vegetar Supper Høste og sylte
Heather gill lgi9gfujmk0 unsplash

Plommesyltetøy

Høste og sylte
Lag sider selv Ren Mat nr. 29

Spontangjæret sider

Høste og sylte Drikke
Ren Mat 28 Forside

Bær på sprit

Høste og sylte Drikke
Mjodurt Hoy Web

Mjødurt i glass og kopper

Høste og sylte Drikke
Syltet Rodlok

Syltet rødløk

Høste og sylte
Marmelade

Appelsinmarmelade

Høste og sylte
C For Solbaer

C for solbær

Høste og sylte
Syltet Paerer 25

Syltete pærer

Høste og sylte
Belle Bollant 9 Bg18 Pg Ludo Unsplash

Rosesaft

Høste og sylte Drikke
Neste
Ren Mat logo
Utgis av
Økologisk Norge
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Ren Mat
Grønlandsleiret 31, 0190 Oslo
Tel. Økologisk Norge: +47 24 12 41 00
info@renmat.no
www.renmat.no

Ansvarlig redaktør er
Kjersti P. Skar Staarvik
kjersti@renmat.no

Ren Mat er medlem av Fagpressen og arbeider etter Redaktørplakaten og Vær varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Vil du bli medlem i Økologisk Norge? Som medlem får du Ren Mat i postkassen hver sesong. Bli medlem her

Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC.
Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan
optimalisere brukeropplevelsen. Se personvernerklæring.

I dette nummeret

Biohacking for folket

I denne utgaven av Ren Mat undersøker vi begrepet Biohacking. Hvordan kan metodene hjelpe oss på veien mot et bedre, sunnere og kanskje også et lengre liv? Kanskje er det noe å plukke opp her? For sannheten er at antall syke i dette landet ser ut til å øke i samme takt som vi også får det bedre. Hvordan knekke dette paradokset?

Kjøp Ren Mat

Forside nr56