Ren Mat logo
Søk Siste nummer
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Økoguide
  • Magasinet
  • Butikk
  • Abonnement
Søk Siste nummer
Ren Mat logo
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Økoguide
  • Magasinet
  • Butikk
  • Abonnement
  • Fisk og skalldyr
  • Kjøtt
  • Vegetar
  • Pasta
  • Supper
  • Grønt
  • Tilbehør
  • Høste og sylte
  • Turmat
  • Bake
  • Dessert og søtt
  • Drikke
  • Barnemat
Syltet Tang Ting Med Tang

Syltet tang

Tilbehør Høste og sylte
Soppkraft Web Foto Lotte Shephard Ren Mat

Soppkraft med smak av Japan

Vegetar Supper Høste og sylte
Plommesyltetoy Web

Plommesyltetøy

Høste og sylte
Lag sider selv Ren Mat nr. 29

Spontangjæret sider

Høste og sylte Drikke
Ren Mat 28 Forside

Bær på sprit

Høste og sylte Drikke
Mjodurt Hoy Web

Mjødurt i glass og kopper

Høste og sylte Drikke
Syltet Rodlok

Syltet rødløk

Høste og sylte
Marmelade

Appelsinmarmelade

Høste og sylte
C For Solbaer

C for solbær

Høste og sylte
Syltet Paerer 25

Syltete pærer

Høste og sylte
Nyperose

Rosesaft

Høste og sylte Drikke
Syltet Plommer

Syltete plommer

Høste og sylte Dessert og søtt
Rabarbra Og Bjørkeskudd

Våren på glass

Høste og sylte Drikke
Kirsebærsirup

Kirsebærsnadder

Høste og sylte Drikke
Eplegelé, ripsgelé og andre geleer

Hvordan lage gelé

Høste og sylte
Pickles

Sursøte agurker

Grønt Høste og sylte
Ren Mat logo
Utgis av
Oikos
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Økoguide
  • Magasinet
  • Butikk
  • Abonnement
Ren Mat
Engebrets vei 3, 0275 Oslo
Tel. +47 24 12 41 00
info@renmat.no
www.renmat.no

Ansvarlig redaktør er
Kjersti P. Skar Staarvik.

Ren Mat mottar støtte fra Landbruksdirektoratet.
Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC.
Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan
optimalisere brukeropplevelsen. Se personvernerklæring.

I dette nummeret

Havet

Ren Mat tar et dypdykk i det store blå i vinterutgaven. Havet er viktig for kystnasjonen Norge. Men hvordan skal havressursene forvaltes i fremtiden? Oppdrettslaksen fôres opp på soya fra Sør-Amerika og avluses med midler som dreper reker og hummer. Villaksen er full av miljøgifter og torsken av laksefôr. Fiskekvotene samles på stadig større – og færre hender. Og hvordan står det egentlig til med fiskevelferden i merdene? Vi har også snakket med to tangeksperter om hvordan vi kan selv høste og bruke tang og tare i maten. Les også om andelsfiskerier, gjeddefiske og hvorfor økologisk mat er regnskogvennlig.

Kjøp Ren Mat

34 Ren Mat Nr34