Ren Mat logo
Søk Siste nummer
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Søk Siste nummer
Ren Mat logo
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
  • Fisk og skalldyr
  • Kjøtt
  • Vegetar
  • Pasta
  • Supper
  • Grønt
  • Tilbehør
  • Høste og sylte
  • Melk og ost
  • Turmat
  • Bake
  • Dessert og søtt
  • Drikke
  • Barnemat
Fjellkvann

Tre oppskrifter med kvann

Høste og sylte
LOKURT 2 FOTO LENE JOHANSEN

Løkurt: puré, pesto og dipp

Tilbehør Høste og sylte
Fermentertgront2

Fermenterte grønnsaker

Tilbehør Høste og sylte
Syltet Tang Ting Med Tang

Syltet tang

Tilbehør Høste og sylte
Soppkraft Web Foto Lotte Shephard Ren Mat

Soppkraft med smak av Japan

Vegetar Supper Høste og sylte
Heather gill lgi9gfujmk0 unsplash

Plommesyltetøy

Høste og sylte
Lag sider selv Ren Mat nr. 29

Spontangjæret sider

Høste og sylte Drikke
Ren Mat 28 Forside

Bær på sprit

Høste og sylte Drikke
Mjodurt Hoy Web

Mjødurt i glass og kopper

Høste og sylte Drikke
Syltet Rodlok

Syltet rødløk

Høste og sylte
Marmelade

Appelsinmarmelade

Høste og sylte
C For Solbaer

C for solbær

Høste og sylte
Syltet Paerer 25

Syltete pærer

Høste og sylte
Belle Bollant 9 Bg18 Pg Ludo Unsplash

Rosesaft

Høste og sylte Drikke
Syltet Plommer

Syltete plommer

Høste og sylte Dessert og søtt
Rabarbra Og Bjørkeskudd

Våren på glass

Høste og sylte Drikke
Neste
Ren Mat logo
Utgis av
Oikos
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Ren Mat
Grønlandsleiret 31, 0190 Oslo
Tel. Økologisk Norge: +47 24 12 41 00
info@renmat.no
www.renmat.no

Ansvarlig redaktør er
Kjersti P. Skar Staarvik
kjersti@renmat.no

Ren Mat mottar støtte fra Landbruksdirektoratet.
Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC.
Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan
optimalisere brukeropplevelsen. Se personvernerklæring.

I dette nummeret

Hva er dyrevelferd?

Hva er god velferd for husdyra i 2022? Og er dyrevelferd og store besetninger i et effektivt og industripreget landbruk i det hele tatt forenelige størrelser? I vinterutgaven av Ren Mat tar vi en status, utforsker husdyrparadokset og besøker vi bønder som hver dag gjør det de kan for å gi landbruksdyra verdige liv, samtidig som de bidrar til mat på bordet.

Kjøp Ren Mat

FORSIDE RM 46