Ren Mat logo
Søk Siste nummer
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Søk Siste nummer
Ren Mat logo
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
  • Fisk og skalldyr
  • Kjøtt
  • Vegetar
  • Pasta
  • Supper
  • Grønt
  • Tilbehør
  • Høste og sylte
  • Melk og ost
  • Turmat
  • Bake
  • Dessert og søtt
  • Drikke
  • Barnemat
Ostegalette

Ostegalette med karamellisert løk

Melk og ost
Myrmjolk Sellanraa

Myrmjølk

Melk og ost
Yoghurt

Hjemmelaget yoghurt

Melk og ost
RM43 bakt kittmodnet ost

Bakt kittmodnet ost

Tilbehør Melk og ost
Kaffeost reni jasinski wright

Elise Helenes kaffeost

Tilbehør Melk og ost Turmat
Skjorost Og Blandsmor Rm37

Skjørost og blandsmør

Vegetar Tilbehør Melk og ost
Havredrikk Ren Mat Nr 31 35584 Red

Havredrikk

Melk og ost Drikke
Noettemelk

Nøttemelk

Melk og ost Drikke
Parmesanterte

Parmesanterter

Vegetar Melk og ost
Gyllen Melk Web

Gyllen melk

Melk og ost Drikke
Ren Mat logo
Utgis av
Økologisk Norge
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Ren Mat
Grønlandsleiret 31, 0190 Oslo
Tel. Økologisk Norge: +47 24 12 41 00
info@renmat.no
www.renmat.no

Ansvarlig redaktør er
Kjersti P. Skar Staarvik
kjersti@renmat.no

Ren Mat er medlem av Fagpressen og arbeider etter Redaktørplakaten og Vær varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Vil du bli medlem i Økologisk Norge? Som medlem får du Ren Mat i postkassen hver sesong. Bli medlem her

Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC.
Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan
optimalisere brukeropplevelsen. Se personvernerklæring.

I dette nummeret

Plast

Plast er overalt – i maten, vannet, luften og til og med klærne våre. Den beskytter og forlenger holdbarheten på maten, men skaper også store miljøproblemer. I Ren Mat 55 utforsker vi plastens dilemmaer: Hvordan påvirker den helsen vår? Finnes det gode alternativer? Og hva skjer om vi ikke tar grep?

Kjøp Ren Mat

RM 55 - Plast cover