Ren Mat logo
Søk Siste nummer
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Søk Siste nummer
Ren Mat logo
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
  • Fisk og skalldyr
  • Kjøtt
  • Vegetar
  • Pasta
  • Supper
  • Grønt
  • Tilbehør
  • Høste og sylte
  • Melk og ost
  • Turmat
  • Bake
  • Dessert og søtt
  • Drikke
  • Barnemat
Myrmjolk Sellanraa

Myrmjølk

Melk og ost
Yoghurt

Hjemmelaget yoghurt

Melk og ost
RM43 bakt kittmodnet ost

Bakt kittmodnet ost

Tilbehør Melk og ost
Kaffeost reni jasinski wright

Elise Helenes kaffeost

Tilbehør Melk og ost Turmat
Skjorost Og Blandsmor Rm37

Skjørost og blandsmør

Vegetar Tilbehør Melk og ost
Havredrikk Ren Mat Nr 31 35584 Red

Havredrikk

Melk og ost Drikke
Noettemelk

Nøttemelk

Melk og ost Drikke
Parmesanterte

Parmesanterter

Vegetar Melk og ost
Gyllen Melk Web

Gyllen melk

Melk og ost Drikke
Ren Mat logo
Utgis av
Oikos
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Ren Mat
Grønlandsleiret 31, 0190 Oslo
Tel. +47 24 12 41 00
info@renmat.no
www.renmat.no

Ansvarlig redaktør er
Kjersti P. Skar Staarvik.

Ren Mat mottar støtte fra Landbruksdirektoratet.
Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC.
Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan
optimalisere brukeropplevelsen. Se personvernerklæring.

I dette nummeret

Adjø solidaritet?

Nedlagte kornlagre og krig i Europas kornkammer, hvordan står det egentlig til med Norges selvforsyning? Solidaritet rundt matproduksjon har ikke vært viktigere siden andre verdens krig. Hvordan fø den norske befolkningen, samtidig som vi ikke hindrer andre land i å gjøre det samme? Ren Mat har tatt en prat med folk som generalløytnanten i Norge og bønder som jobber for matproduksjon på norske ressurser. Du finner også solidariske oppskrifter, dyrketips og grønne råd. God lesning!

Kjøp Ren Mat

Ren Mat nr44 forside