Ren Mat logo
Søk Siste nummer
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Søk Siste nummer
Ren Mat logo
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
  • Fisk og skalldyr
  • Kjøtt
  • Vegetar
  • Pasta
  • Supper
  • Grønt
  • Tilbehør
  • Høste og sylte
  • Melk og ost
  • Turmat
  • Bake
  • Dessert og søtt
  • Drikke
  • Barnemat
Nadin Martinuzzi Skrei

Skrei med stuing av spinat og sukkererter

Fisk og skalldyr
BYGGOTTO SOLIDARISK KOKEBOK REN MAT NADIN MARTINUZZI

Byggotto med tørrfisk

Fisk og skalldyr
REKESKALLRISOTTO REN MAT NR 42

Rekeskallrisotto

Fisk og skalldyr
BAKT LANGE POTET OG HVITHVINSAUS REN MAT NR 42

Bakt lange

Fisk og skalldyr
TORSKEKRAGE MED LUN POTETSALAT REN MAT NR 42

Torskekrage med lun potetsalat

Fisk og skalldyr
Hvit fisk med syltet rodlok BARE restaurant Foto Kristin Jorgensen

Hvit fisk med syltet rødløk, brokkolini, sider og rømme

Fisk og skalldyr
Blaaskjell i sider BARE restaurant foto Kristin Jorgensen

Blåskjell med sider

Fisk og skalldyr
Saltfisk sennepssaus klappakake N Martinuzzi

Saltfisk med sennepssaus på klappakake

Fisk og skalldyr Bake
Snarrakafisk foto Hallvar Bugge Johnsen

Snarrakafisk a la Jan Sundset

Fisk og skalldyr
Sildegryn Fra Steigen2 Rm37

Sildegryn fra Steigen

Fisk og skalldyr Supper
Grava Roye Med Sennepssaus Rm37

Grava røye med sennepssaus

Fisk og skalldyr Tilbehør
Bbq Makrell I Avispapir

BBQ makrell i avispapir

Fisk og skalldyr
Pannestekt Flyndre Med Brokkolisalat2

Pannestekt flyndre med brokkolisalat

Fisk og skalldyr
Ren Mat Sild Og Svartrot

Panert sild med glasert svartrot

Fisk og skalldyr
Gjedderogn Ren Mat Lotte Shephard

Raket gjedderogn

Fisk og skalldyr
Gjeddekakergjedderogn Ren Mat Lotte Shephard

Gjeddekaker på to måter

Fisk og skalldyr
Neste
Ren Mat logo
Utgis av
Oikos
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Ren Mat
Grønlandsleiret 31, 0190 Oslo
Tel. Økologisk Norge: +47 24 12 41 00
info@renmat.no
www.renmat.no

Ansvarlig redaktør er
Kjersti P. Skar Staarvik
kjersti@renmat.no

Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC.
Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan
optimalisere brukeropplevelsen. Se personvernerklæring.

I dette nummeret

Slipp oss til!

Utfordringene med å komme inn i landbruket står i kø for de som ønsker seg dit utenom den tradisjonelle odelsveien. I vårutgaven ser vi på barrierer og muligheter for de som er unge, kommer fra en annen utdannings- eller yrkesbakgrunn, er innvandrere eller minoriteter. Hva må endres for å sikre landbruket som en levedyktig yrkesvei?

Kjøp Ren Mat

Ren Mat nr47 framside