Ren Mat logo
Søk Siste nummer
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Søk Siste nummer
Ren Mat logo
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
  • Fisk og skalldyr
  • Kjøtt
  • Vegetar
  • Pasta
  • Supper
  • Grønt
  • Tilbehør
  • Høste og sylte
  • Melk og ost
  • Turmat
  • Bake
  • Dessert og søtt
  • Drikke
  • Barnemat
REKESKALLRISOTTO REN MAT NR 42

Rekeskallrisotto

Fisk og skalldyr
BAKT LANGE POTET OG HVITHVINSAUS REN MAT NR 42

Bakt lange

Fisk og skalldyr
TORSKEKRAGE MED LUN POTETSALAT REN MAT NR 42

Torskekrage med lun potetsalat

Fisk og skalldyr
Hvit fisk med syltet rodlok BARE restaurant Foto Kristin Jorgensen

Hvit fisk med syltet rødløk, brokkolini, sider og rømme

Fisk og skalldyr
Blaaskjell i sider BARE restaurant foto Kristin Jorgensen

Blåskjell med sider

Fisk og skalldyr
Saltfisk sennepssaus klappakake N Martinuzzi

Saltfisk med sennepssaus på klappakake

Fisk og skalldyr Bake
Snarrakafisk foto Hallvar Bugge Johnsen

Snarrakafisk a la Jan Sundset

Fisk og skalldyr
Sildegryn Fra Steigen2 Rm37

Sildegryn fra Steigen

Fisk og skalldyr Supper
Grava Roye Med Sennepssaus Rm37

Grava røye med sennepssaus

Fisk og skalldyr Tilbehør
Bbq Makrell I Avispapir

BBQ makrell i avispapir

Fisk og skalldyr
Pannestekt Flyndre Med Brokkolisalat2

Pannestekt flyndre med brokkolisalat

Fisk og skalldyr
Ren Mat Sild Og Svartrot

Panert sild med glasert svartrot

Fisk og skalldyr
Gjedderogn Ren Mat Lotte Shephard

Raket gjedderogn

Fisk og skalldyr
Gjeddekakergjedderogn Ren Mat Lotte Shephard

Gjeddekaker på to måter

Fisk og skalldyr
Ren Mat Osters

Gratinerte stillehavsøsters

Fisk og skalldyr
Ren Mat Asiatisk Sei

Rask sei på asiatisk vis

Fisk og skalldyr
Neste
Ren Mat logo
Utgis av
Oikos
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Ren Mat
Grønlandsleiret 31, 0190 Oslo
Tel. +47 24 12 41 00
info@renmat.no
www.renmat.no

Ansvarlig redaktør er
Kjersti P. Skar Staarvik.

Ren Mat mottar støtte fra Landbruksdirektoratet.
Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC.
Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan
optimalisere brukeropplevelsen. Se personvernerklæring.

I dette nummeret

Adjø solidaritet?

Nedlagte kornlagre og krig i Europas kornkammer, hvordan står det egentlig til med Norges selvforsyning? Solidaritet rundt matproduksjon har ikke vært viktigere siden andre verdens krig. Hvordan fø den norske befolkningen, samtidig som vi ikke hindrer andre land i å gjøre det samme? Ren Mat har tatt en prat med folk som generalløytnanten i Norge og bønder som jobber for matproduksjon på norske ressurser. Du finner også solidariske oppskrifter, dyrketips og grønne råd. God lesning!

Kjøp Ren Mat

Ren Mat nr44 forside