Ren Mat logo
Søk Siste nummer
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Søk Siste nummer
Ren Mat logo
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
  • Fisk og skalldyr
  • Kjøtt
  • Vegetar
  • Pasta
  • Supper
  • Grønt
  • Tilbehør
  • Høste og sylte
  • Melk og ost
  • Turmat
  • Bake
  • Dessert og søtt
  • Drikke
  • Barnemat
REN MAT nr 55 16237 copy

Kamskjell med med ertepuré og soyasmør

Fisk og skalldyr
Botun roye s

Røye med spisskålsalat, hokkaido og speltotto

Fisk og skalldyr
Kopi av Mindre Frisk Marit Kolby 0324 6100 stort

Ekpress-fiskegrateng

Fisk og skalldyr
Pasta krakebolle

Pasta med kråkebolle

Fisk og skalldyr
Grillet stillehavs

Grillet stillehavsøsters med chili- og ingefærsmør

Fisk og skalldyr
3 J7 B3373 copy

Hvit bacalao

Fisk og skalldyr
Pukkellaks ren mat

Pukkellaks med vårløk, fløtesjy og rogn

Fisk og skalldyr
Foto_Francisco Munoz_ørret

Rå Jølster-ørret med rabarbrajuice og pepperotolje

Fisk og skalldyr
Kongekrabbe oppskrift

Byggotto med eplesalsa og kongekrabbe

Fisk og skalldyr
Torsk med purrelok og pinjekjerner

Grillet kveite med purreløk og pinjekjerner

Fisk og skalldyr
Nadin Martinuzzi Skrei

Skrei med stuing av spinat og sukkererter

Fisk og skalldyr
BYGGOTTO SOLIDARISK KOKEBOK REN MAT NADIN MARTINUZZI

Byggotto med tørrfisk

Fisk og skalldyr
REKESKALLRISOTTO REN MAT NR 42

Rekeskallrisotto

Fisk og skalldyr
BAKT LANGE POTET OG HVITHVINSAUS REN MAT NR 42

Bakt lange

Fisk og skalldyr
TORSKEKRAGE MED LUN POTETSALAT REN MAT NR 42

Torskekrage med lun potetsalat

Fisk og skalldyr
Hvit fisk med syltet rodlok BARE restaurant Foto Kristin Jorgensen

Hvit fisk med syltet rødløk, brokkolini, sider og rømme

Fisk og skalldyr
Neste
Ren Mat logo
Utgis av
Økologisk Norge
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Ren Mat
Grønlandsleiret 31, 0190 Oslo
Tel. Økologisk Norge: +47 24 12 41 00
info@renmat.no
www.renmat.no

Ansvarlig redaktør er
Kjersti P. Skar Staarvik
kjersti@renmat.no

Ren Mat er medlem av Fagpressen og arbeider etter Redaktørplakaten og Vær varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Vil du bli medlem i Økologisk Norge? Som medlem får du Ren Mat i postkassen hver sesong. Bli medlem her

Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC.
Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan
optimalisere brukeropplevelsen. Se personvernerklæring.

I dette nummeret

Plast

Plast er overalt – i maten, vannet, luften og til og med klærne våre. Den beskytter og forlenger holdbarheten på maten, men skaper også store miljøproblemer. I Ren Mat 55 utforsker vi plastens dilemmaer: Hvordan påvirker den helsen vår? Finnes det gode alternativer? Og hva skjer om vi ikke tar grep?

Kjøp Ren Mat

RM 55 - Plast cover