Ren Mat logo
Søk Siste nummer
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Søk Siste nummer
Ren Mat logo
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
  • Fisk og skalldyr
  • Kjøtt
  • Vegetar
  • Pasta
  • Supper
  • Grønt
  • Tilbehør
  • Høste og sylte
  • Melk og ost
  • Turmat
  • Bake
  • Dessert og søtt
  • Drikke
  • Barnemat
REN MAT nr 53 13261 copy kopi

Kremet suppe med traktkantarell

Supper
Botun gresskarsuppe

Gresskarsuppe

Vegetar Supper
Hønsesuppe

Spicy hønsesuppe med kimchi

Supper
FRIKKAKJE REN MAT NR 42

Frikka-kje

Kjøtt Supper
SUPPE RODBETEKVASS REN MAT NR 41 1187

Okroshka – suppe på rødbetekvass

Vegetar Supper
KIMCHI JJIGAE REN MAT NR 41 1174

Kimchi jjigae – koreansk suppe

Vegetar Supper
GRESSKARSUPPE MED OL OG OST REN MAT NR 41 1137

Gresskarsuppe med øl og ost

Vegetar Supper
FERMENTERT GAZPACHO REN MAT

Fermentert gazpacho

Vegetar Supper
KANTARELLSUPPE FERMENTERT SOPP REN MAT NR 41 1105

Kantarellsuppe med fermentert sopp

Vegetar Supper
BORSCHT FERMENTERTE BETER REN MAT NR 41 1090

Borscht på fermenterte gulbeter og fennikel

Vegetar Supper
SUKKERERTSUPPE MED MISO REN MAT NR 41 1067

Sukkerertsuppe med miso

Kjøtt Vegetar Supper
Suppe med sellerirot og blomkal Ren Mat Julianes Kokebok

Suppe med sellerirot og blomkål

Vegetar Supper
Sildegryn Fra Steigen2 Rm37

Sildegryn fra Steigen

Fisk og skalldyr Supper
Fersk Sodd Av Lam Rm37

Fersk sodd av lam

Kjøtt Supper
Ren Mat Enkel Vichyssoise Purreloksuppe

Enkel vichyssoise

Vegetar Supper
Ren Mat Pho Biff Egg

Pho med biff og speilegg

Kjøtt Supper
Neste
Ren Mat logo
Utgis av
Økologisk Norge
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Ren Mat
Grønlandsleiret 31, 0190 Oslo
Tel. Økologisk Norge: +47 24 12 41 00
info@renmat.no
www.renmat.no

Ansvarlig redaktør er
Kjersti P. Skar Staarvik
kjersti@renmat.no

Ren Mat er medlem av Fagpressen og arbeider etter Redaktørplakaten og Vær varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Vil du bli medlem i Økologisk Norge? Som medlem får du Ren Mat i postkassen hver sesong. Bli medlem her

Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC.
Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan
optimalisere brukeropplevelsen. Se personvernerklæring.

I dette nummeret

Biohacking for folket

I denne utgaven av Ren Mat undersøker vi begrepet Biohacking. Hvordan kan metodene hjelpe oss på veien mot et bedre, sunnere og kanskje også et lengre liv? Kanskje er det noe å plukke opp her? For sannheten er at antall syke i dette landet ser ut til å øke i samme takt som vi også får det bedre. Hvordan knekke dette paradokset?

Kjøp Ren Mat

Forside nr56