Ren Mat logo
Søk Siste nummer
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Søk Siste nummer
Ren Mat logo
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
  • Fisk og skalldyr
  • Kjøtt
  • Vegetar
  • Pasta
  • Supper
  • Grønt
  • Tilbehør
  • Høste og sylte
  • Melk og ost
  • Turmat
  • Bake
  • Dessert og søtt
  • Drikke
  • Barnemat
Foto Nadin Martinuzzi Lammekoteletter

Lammekoteletter med tjukkmjølk-tzatziki

Kjøtt
Foto Mats Dreyer Blomkal pizza

Blomkålpizza med kylling, ost og tomat

Kjøtt
8

Ande-rillet

Kjøtt
Risotto

Risotto milanese

Kjøtt
Malin Gimle Labraten Spro kylling

Sprø kyllinglår med spicy råkostsalat

Kjøtt Tilbehør
Fenalar Foto Nadin Martinuzzi

Lag fenalår selv

Kjøtt
Torket kjott

Speket, tørket og gravet kjøtt

Kjøtt
Staelt lam solidarisk kokebok ren mat nadin martinuzzi

Stjælt lam på norsk måte

Kjøtt
Blomkal og brokkoligrateng Dennis Asbjornsen Ren Mat

Dennis’ brokkoligrateng

Kjøtt Vegetar
RM43 pizza med tradisjonsoster

Pizza med norske tradisjonsoster

Kjøtt Vegetar
OKSETUNGE BORDELAISE REN MAT NR 42

Oksetunge

Kjøtt
POTETDUMPLINGS MED KJEKJOTT REN MAT NR 42

Potetdumplings med kjekjøtt

Kjøtt
FRIKKAKJE REN MAT NR 42

Frikka-kje

Kjøtt Supper
Confitert sjalottlok med svinekjott og sellerirotkrem

Confitert sjalottløk med svinekjøtt og sellerirotkrem

Kjøtt
SUKKERERTSUPPE MED MISO REN MAT NR 41 1067

Sukkerertsuppe med miso

Kjøtt Vegetar Supper
QUESEDILLA RESTER REN MAT 40 179

Quesadilla med rester

Kjøtt Vegetar
Neste
Ren Mat logo
Utgis av
Økologisk Norge
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Ren Mat
Grønlandsleiret 31, 0190 Oslo
Tel. Økologisk Norge: +47 24 12 41 00
info@renmat.no
www.renmat.no

Ansvarlig redaktør er
Kjersti P. Skar Staarvik
kjersti@renmat.no

Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC.
Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan
optimalisere brukeropplevelsen. Se personvernerklæring.

I dette nummeret

Vann i endring

Vi er fullstendig avhengige av vann. Det er grunnlaget for alt liv. Men vi opplever nå mer ekstreme varianter av flom og tørke, vannkvaliteten i både fersk- og saltvann forringes og fremmedarter etablerer seg. Hvordan kan vi vinne tilbake vannets velsignende tillit?

Kjøp Ren Mat

Ren Mat nr49 forside