Ren Mat logo
Søk Siste nummer
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Søk Siste nummer
Ren Mat logo
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
  • Fisk og skalldyr
  • Kjøtt
  • Vegetar
  • Pasta
  • Supper
  • Grønt
  • Tilbehør
  • Høste og sylte
  • Melk og ost
  • Turmat
  • Bake
  • Dessert og søtt
  • Drikke
  • Barnemat
Malin Gimle Labraten Spro kylling

Sprø kyllinglår med spicy råkostsalat

Kjøtt Tilbehør
Fenalar Foto Nadin Martinuzzi

Lag fenalår selv

Kjøtt
Torket kjott

Speket, tørket og gravet kjøtt

Kjøtt
Staelt lam solidarisk kokebok ren mat nadin martinuzzi

Stjælt lam på norsk måte

Kjøtt
Blomkal og brokkoligrateng Dennis Asbjornsen Ren Mat

Dennis’ brokkoligrateng

Kjøtt Vegetar
RM43 pizza med tradisjonsoster

Pizza med norske tradisjonsoster

Kjøtt Vegetar
OKSETUNGE BORDELAISE REN MAT NR 42

Oksetunge

Kjøtt
POTETDUMPLINGS MED KJEKJOTT REN MAT NR 42

Potetdumplings med kjekjøtt

Kjøtt
FRIKKAKJE REN MAT NR 42

Frikka-kje

Kjøtt Supper
Confitert sjalottlok med svinekjott og sellerirotkrem

Confitert sjalottløk med svinekjøtt og sellerirotkrem

Kjøtt
SUKKERERTSUPPE MED MISO REN MAT NR 41 1067

Sukkerertsuppe med miso

Kjøtt Vegetar Supper
QUESEDILLA RESTER REN MAT 40 179

Quesadilla med rester

Kjøtt Vegetar
Kalrotbiff og Guohpermalli N Martinuzzi

Kålrotbiff og Guohpermálli – rognbollesuppe fra Kåfjord etter sjøsamisk tradisjon

Kjøtt Vegetar
Suovas reinhjerte N Martinuzzi

Suovas - lettrøkt reinhjerte

Kjøtt Tilbehør
Margbein N Martinuzzi

Margbein og buljong

Kjøtt Drikke
Bidus N Martinuzzi

Biđus

Kjøtt
Neste
Ren Mat logo
Utgis av
Oikos
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Ren Mat
Grønlandsleiret 31, 0190 Oslo
Tel. Økologisk Norge: +47 24 12 41 00
info@renmat.no
www.renmat.no

Ansvarlig redaktør er
Kjersti P. Skar Staarvik
kjersti@renmat.no

Ren Mat mottar støtte fra Landbruksdirektoratet.
Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC.
Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan
optimalisere brukeropplevelsen. Se personvernerklæring.

I dette nummeret

Hva er dyrevelferd?

Hva er god velferd for husdyra i 2022? Og er dyrevelferd og store besetninger i et effektivt og industripreget landbruk i det hele tatt forenelige størrelser? I vinterutgaven av Ren Mat tar vi en status, utforsker husdyrparadokset og besøker vi bønder som hver dag gjør det de kan for å gi landbruksdyra verdige liv, samtidig som de bidrar til mat på bordet.

Kjøp Ren Mat

FORSIDE RM 46