Ren Mat logo
Søk Siste nummer
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Søk Siste nummer
Ren Mat logo
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
  • Fisk og skalldyr
  • Kjøtt
  • Vegetar
  • Pasta
  • Supper
  • Grønt
  • Tilbehør
  • Høste og sylte
  • Melk og ost
  • Turmat
  • Bake
  • Dessert og søtt
  • Drikke
  • Barnemat
REN MAT nr 55 16321 copy

Lammeside

Kjøtt
Lammegryte Ren Mat nr 54 14516 copy

Lammegryte med tørkede aprikoser

Kjøtt
C34 A7483 copymindre

Kyllingdeller med tomatsaus og squashpasta

Kjøtt Pasta
Kopi av Mindre Frisk Marit Kolby 0324 6269 stort

Curry in a hurry

Kjøtt
Foto Nadin Martinuzzi Lammekoteletter

Lammekoteletter med tjukkmjølk-tzatziki

Kjøtt
Foto Mats Dreyer Blomkal pizza

Blomkålpizza med kylling, ost og tomat

Kjøtt
8

Ande-rillet

Kjøtt
Risotto

Risotto milanese

Kjøtt
Malin Gimle Labraten Spro kylling

Sprø kyllinglår med spicy råkostsalat

Kjøtt Tilbehør
Fenalar Foto Nadin Martinuzzi

Lag fenalår selv

Kjøtt
Torket kjott

Speket, tørket og gravet kjøtt

Kjøtt
Staelt lam solidarisk kokebok ren mat nadin martinuzzi

Stjælt lam på norsk måte

Kjøtt
Blomkal og brokkoligrateng Dennis Asbjornsen Ren Mat

Dennis’ brokkoligrateng

Kjøtt Vegetar
RM43 pizza med tradisjonsoster

Pizza med norske tradisjonsoster

Kjøtt Vegetar
OKSETUNGE BORDELAISE REN MAT NR 42

Oksetunge

Kjøtt
POTETDUMPLINGS MED KJEKJOTT REN MAT NR 42

Potetdumplings med kjekjøtt

Kjøtt
Neste
Ren Mat logo
Utgis av
Økologisk Norge
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Ren Mat
Grønlandsleiret 31, 0190 Oslo
Tel. Økologisk Norge: +47 24 12 41 00
info@renmat.no
www.renmat.no

Ansvarlig redaktør er
Kjersti P. Skar Staarvik
kjersti@renmat.no

Ren Mat er medlem av Fagpressen og arbeider etter Redaktørplakaten og Vær varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Vil du bli medlem i Økologisk Norge? Som medlem får du Ren Mat i postkassen hver sesong. Bli medlem her

Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC.
Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan
optimalisere brukeropplevelsen. Se personvernerklæring.

I dette nummeret

Biohacking for folket

I denne utgaven av Ren Mat undersøker vi begrepet Biohacking. Hvordan kan metodene hjelpe oss på veien mot et bedre, sunnere og kanskje også et lengre liv? Kanskje er det noe å plukke opp her? For sannheten er at antall syke i dette landet ser ut til å øke i samme takt som vi også får det bedre. Hvordan knekke dette paradokset?

Kjøp Ren Mat

Forside nr56