Ren Mat logo
Søk Siste nummer
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Søk Siste nummer
Ren Mat logo
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
  • Fisk og skalldyr
  • Kjøtt
  • Vegetar
  • Pasta
  • Supper
  • Grønt
  • Tilbehør
  • Høste og sylte
  • Melk og ost
  • Turmat
  • Bake
  • Dessert og søtt
  • Drikke
  • Barnemat
  • Hudpleie
OKSETUNGE BORDELAISE REN MAT NR 42

Oksetunge

Kjøtt
POTETDUMPLINGS MED KJEKJOTT REN MAT NR 42

Potetdumplings med kjekjøtt

Kjøtt
FRIKKAKJE REN MAT NR 42

Frikka-kje

Kjøtt Supper
Confitert sjalottlok med svinekjott og sellerirotkrem

Confitert sjalottløk med svinekjøtt og sellerirotkrem

Kjøtt
SUKKERERTSUPPE MED MISO REN MAT NR 41 1067

Sukkerertsuppe med miso

Kjøtt Vegetar Supper
QUESEDILLA RESTER REN MAT 40 179

Quesadilla med rester

Kjøtt Vegetar
Kalrotbiff og Guohpermalli N Martinuzzi

Kålrotbiff og Guohpermálli – rognbollesuppe fra Kåfjord etter sjøsamisk tradisjon

Kjøtt Vegetar
Suovas reinhjerte N Martinuzzi

Suovas - lettrøkt reinhjerte

Kjøtt Tilbehør
Margbein N Martinuzzi

Margbein og buljong

Kjøtt Drikke
Bidus N Martinuzzi

Biđus

Kjøtt
Ribbe KRISTIN JORGENSEN

Ribbe med sider

Kjøtt
Reinkjottpizza N Martinuzzi

Reinkjøttpizza

Kjøtt
Kjottrull Rm37

Kjøttrull

Kjøtt Tilbehør
Blodpudding Med Rug Og Rosiner Rm37

Blodpudding med rug og rosiner

Kjøtt
Fersk Sodd Av Lam Rm37

Fersk sodd av lam

Kjøtt Supper
Kjebab Med Harissa

Kjebab med harissa

Kjøtt
Tilbake
Neste
Ren Mat logo
Utgis av
Økologisk Norge
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Ren Mat
Grønlandsleiret 31, 0190 Oslo
Tel. Økologisk Norge: +47 24 12 41 00
info@renmat.no
www.renmat.no

Ansvarlig redaktør er
Kjersti P. Skar Staarvik
kjersti@renmat.no

Ren Mat er medlem av Fagpressen og arbeider etter Redaktørplakaten og Vær varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Vil du bli medlem i Økologisk Norge? Som medlem får du Ren Mat i postkassen hver sesong. Bli medlem her

Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC.
Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan
optimalisere brukeropplevelsen. Se personvernerklæring.

I dette nummeret

Samberging

Hva gjør vi når maten vår hviler på import som kan stoppe over natten? Hvordan bygger vi beredskap i et matsystem som mister både kunnskap og nærhet til ressursene? Og hva skjer når selvberging møter sin egen grense – og fellesskapet må overta? I vinterutgaven spør vi hvor maten egentlig begynner, og hva som skal til for at den skal bære oss i en urolig verden.

Kjøp Ren Mat

Ren Mat nr58 forside