Ren Mat logo
Søk Siste nummer
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Søk Siste nummer
Ren Mat logo
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
  • Fisk og skalldyr
  • Kjøtt
  • Vegetar
  • Pasta
  • Supper
  • Grønt
  • Tilbehør
  • Høste og sylte
  • Melk og ost
  • Turmat
  • Bake
  • Dessert og søtt
  • Drikke
  • Barnemat
Kjebab Med Harissa

Kjebab med harissa

Kjøtt
Ren Mat Pho Biff Egg

Pho med biff og speilegg

Kjøtt Supper
Ren Mat Kyllingpasta

Kyllingpasta med jordskokk, estragon og appelsin

Kjøtt Pasta
Bokampenspinnekjott1

Bøekampens pinnekjøtt

Kjøtt
Chakhokbili Ren Mat Nadin Martinuzzi

Chakhokbili, georgisk kyllingfrikassé

Kjøtt
Rogan Josh Sau Ren Mat Nadin Martinuzzi

Rogan josh med sau

Kjøtt
190807 Sauegryte 02 Ase Kongsvik

Varmande haustgryte med sau

Kjøtt
Ren Mat 32 41017 Ukemeny Filopai

Filopai med spinat, fetaost (og skinke)

Kjøtt Vegetar
Taco

Hjemmelaget taco

Kjøtt Vegetar
Pizza Pinnekjoett

Hvit pizza med pinnekjøtt

Kjøtt
Pate Av Gris

Paté

Kjøtt
Syltet ribbe

Syltet ribbe

Kjøtt
Lammegryte Sotpotet

Lammegryte med søtpotet

Kjøtt
Lam I Lompe

Lam i lompe

Kjøtt
Polser Og Bonner

Røkte pølser og bønner

Kjøtt
Hone I Vin 2

Høne i vin

Kjøtt
Tilbake
Neste
Ren Mat logo
Utgis av
Oikos
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Ren Mat
Grønlandsleiret 31, 0190 Oslo
Tel. +47 24 12 41 00
info@renmat.no
www.renmat.no

Ansvarlig redaktør er
Kjersti P. Skar Staarvik.

Ren Mat mottar støtte fra Landbruksdirektoratet.
Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC.
Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan
optimalisere brukeropplevelsen. Se personvernerklæring.

I dette nummeret

Yst!

Ren Mats vårutgave gjør et dypdykk i melketanken. Vi hyller norske ystere og oster ved landets drøye hundre meierier, men spør samtidig hvorfor den rå melka fortsatt ikke får stå ved norske frokostbord.

Kjøp Ren Mat

RM43 2022 HR 1