Ren Mat logo
Søk Siste nummer
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Søk Siste nummer
Ren Mat logo
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
  • Fisk og skalldyr
  • Kjøtt
  • Vegetar
  • Pasta
  • Supper
  • Grønt
  • Tilbehør
  • Høste og sylte
  • Melk og ost
  • Turmat
  • Bake
  • Dessert og søtt
  • Drikke
  • Barnemat
Bokampenspinnekjott1

Bøekampens pinnekjøtt

Kjøtt
Chakhokbili Ren Mat Nadin Martinuzzi

Chakhokbili, georgisk kyllingfrikassé

Kjøtt
Rogan Josh Sau Ren Mat Nadin Martinuzzi

Rogan josh med sau

Kjøtt
190807 Sauegryte 02 Ase Kongsvik

Varmande haustgryte med sau

Kjøtt
Ren Mat 32 41017 Ukemeny Filopai

Filopai med spinat, fetaost (og skinke)

Kjøtt Vegetar
Taco

Hjemmelaget taco

Kjøtt Vegetar
Pizza Pinnekjoett

Hvit pizza med pinnekjøtt

Kjøtt
Pate Av Gris

Paté

Kjøtt
Syltet ribbe

Syltet ribbe

Kjøtt
Lammegryte Sotpotet

Lammegryte med søtpotet

Kjøtt
Lam I Lompe

Lam i lompe

Kjøtt
Polser Og Bonner

Røkte pølser og bønner

Kjøtt
Hone I Vin 2

Høne i vin

Kjøtt
Reisdyr 3

Reinsdyrkaker

Kjøtt
Kalvepicata

Kalv med kapersmajones

Kjøtt
And med julekrydder

And med julekrydder

Kjøtt
Tilbake
Neste
Ren Mat logo
Utgis av
Økologisk Norge
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Ren Mat
Grønlandsleiret 31, 0190 Oslo
Tel. Økologisk Norge: +47 24 12 41 00
info@renmat.no
www.renmat.no

Ansvarlig redaktør er
Kjersti P. Skar Staarvik
kjersti@renmat.no

Ren Mat er medlem av Fagpressen og arbeider etter Redaktørplakaten og Vær varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Vil du bli medlem i Økologisk Norge? Som medlem får du Ren Mat i postkassen hver sesong. Bli medlem her

Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC.
Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan
optimalisere brukeropplevelsen. Se personvernerklæring.

I dette nummeret

Biohacking for folket

I denne utgaven av Ren Mat undersøker vi begrepet Biohacking. Hvordan kan metodene hjelpe oss på veien mot et bedre, sunnere og kanskje også et lengre liv? Kanskje er det noe å plukke opp her? For sannheten er at antall syke i dette landet ser ut til å øke i samme takt som vi også får det bedre. Hvordan knekke dette paradokset?

Kjøp Ren Mat

Forside nr56