Ren Mat logo
Søk Siste nummer
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Søk Siste nummer
Ren Mat logo
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
  • Fisk og skalldyr
  • Kjøtt
  • Vegetar
  • Pasta
  • Supper
  • Grønt
  • Tilbehør
  • Høste og sylte
  • Melk og ost
  • Turmat
  • Bake
  • Dessert og søtt
  • Drikke
  • Barnemat
  • Hudpleie
Kalvepicata

Kalv med kapersmajones

Kjøtt
And med julekrydder

And med julekrydder

Kjøtt
Kraft Av Kyllingfotter

Kraft av kyllingføtter

Kjøtt Turmat
Kjeragu 2

Kjebog i gryte

Kjøtt
Hone 50 Fedd

Kylling med 50 hvitløkfedd

Kjøtt
Lam Pa Hyttetur

Lam på hyttetur

Kjøtt Turmat
Kjeconfit

Kjeconfit

Kjøtt
Vilt og bonnestuing Med

Viltkjøtt med bønner

Kjøtt
Grov potetstappe og pølser

Grov potetstappe og pølser

Kjøtt
Lok Og Reinsdyr 25

Viltkjøtt med løk

Kjøtt
Finnbiff 25

Finnbiff med sopp

Kjøtt Turmat
Wraps medkyllinglaar crop 25

Kyllingwrap med tzatziki

Kjøtt
Kyllingboller H 25

Kylling- og maiskaker

Kjøtt
Sosekjott

Sosekjøtt

Kjøtt
Biffsandwich

Biffsandwich

Kjøtt Turmat
Lam I Kefir

Lam i kefir med safran

Kjøtt
Tilbake
Neste
Ren Mat logo
Utgis av
Økologisk Norge
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Ren Mat
Grønlandsleiret 31, 0190 Oslo
Tel. Økologisk Norge: +47 24 12 41 00
info@renmat.no
www.renmat.no

Ansvarlig redaktør er
Kjersti P. Skar Staarvik
kjersti@renmat.no

Ren Mat er medlem av Fagpressen og arbeider etter Redaktørplakaten og Vær varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Vil du bli medlem i Økologisk Norge? Som medlem får du Ren Mat i postkassen hver sesong. Bli medlem her

Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC.
Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan
optimalisere brukeropplevelsen. Se personvernerklæring.

I dette nummeret

Samberging

Hva gjør vi når maten vår hviler på import som kan stoppe over natten? Hvordan bygger vi beredskap i et matsystem som mister både kunnskap og nærhet til ressursene? Og hva skjer når selvberging møter sin egen grense – og fellesskapet må overta? I vinterutgaven spør vi hvor maten egentlig begynner, og hva som skal til for at den skal bære oss i en urolig verden.

Kjøp Ren Mat

Ren Mat nr58 forside