Ren Mat logo
Søk Siste nummer
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Søk Siste nummer
Ren Mat logo
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
  • Fisk og skalldyr
  • Kjøtt
  • Vegetar
  • Pasta
  • Supper
  • Grønt
  • Tilbehør
  • Høste og sylte
  • Turmat
  • Bake
  • Dessert og søtt
  • Drikke
  • Barnemat
TYTTEBAERIS RENMAT NADIN MARTINUZZI

Tyttebæris

Dessert og søtt
Riskrem KRISTIN JORGENSEN

Riskrem med siderkaramell

Dessert og søtt
Surkal KRISTIN JORGENSEN

Surkål med sider

Vegetar Tilbehør
Ribbe KRISTIN JORGENSEN

Ribbe med sider

Kjøtt
Multesuppe N Martinuzzi

Multesuppe

Turmat Dessert og søtt
Reinkjottpizza N Martinuzzi

Reinkjøttpizza

Kjøtt
Kjottrull Rm37

Kjøttrull

Kjøtt Tilbehør
Blodpudding Med Rug Og Rosiner Rm37

Blodpudding med rug og rosiner

Kjøtt
Sildegryn Fra Steigen2 Rm37

Sildegryn fra Steigen

Fisk og skalldyr Supper
Kalform Ren Mat Erik Roed

Kålform

Vegetar
Slattegraut Fra Morgedal Rm37

Slåttegraut frå Morgedal

Vegetar
Rosetter

Krydrede mangoldsrosetter

Vegetar
Skjorost Og Blandsmor Rm37

Skjørost og blandsmør

Vegetar Tilbehør
Grava Roye Med Sennepssaus Rm37

Grava røye med sennepssaus

Fisk og skalldyr Tilbehør
Grapaerer Sveinhaug

Gautes pære- og hasselnøttkake

Bake Dessert og søtt
Kaffemat Rm37

Mølsgraut og bakelsgræt

Tilbehør Dessert og søtt
Neste
Ren Mat logo
Utgis av
Oikos
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Ren Mat
Engebrets vei 3, 0275 Oslo
Tel. +47 24 12 41 00
info@renmat.no
www.renmat.no

Ansvarlig redaktør er
Kjersti P. Skar Staarvik.

Ren Mat mottar støtte fra Landbruksdirektoratet.
Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC.
Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan
optimalisere brukeropplevelsen. Se personvernerklæring.

I dette nummeret

Sápmi!

Samisk mat bugner av bærekraft og respekt for naturen og den sirkler. Vinterutgaven av Ren Mat gjør et dypdykk i en matkultur som besitter en taus kunnskap som må synliggjøres og holdes i hevd for å ikke bli borte. I denne utgaven møter vi utmarksbonden som har fjell og fjord som jorde, reindriftssamene med vidda og reinen som livsstil, og vi lærer om hvordan urter og ville vekster kan brukes både som en del av et daglig kosthold og for helsa. Vi ser også nærmere på regjerende fettråd og hvordan folkemedisin har blitt high cuisine.

Kjøp Ren Mat

RM38 FORSIDE