Ren Mat logo
Søk Siste nummer
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Søk Siste nummer
Ren Mat logo
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
  • Fisk og skalldyr
  • Kjøtt
  • Vegetar
  • Pasta
  • Supper
  • Grønt
  • Tilbehør
  • Høste og sylte
  • Turmat
  • Bake
  • Dessert og søtt
  • Drikke
  • Barnemat
BRENNESLESUPPE FOTO LENE JOHANSEN

Brenneslesuppe med hvitvin

Vegetar
Villbrygg cocktail drink Paaskekaffe Foto Dag Dalvang

Påskekaffe

Drikke
Villbrygg cocktail drink Skog Tonic Foto Dag Dalvang

Skog Tonic

Drikke
Villbrygg cocktail drink Viking i Japan Foto Dag Dalvang

Viking i Japan

Drikke
Villbrygg cocktail drink Afterski Foto Dag Dalvang

Afterski mocktail

Drikke
Saltfisk sennepssaus klappakake N Martinuzzi

Saltfisk med sennepssaus på klappakake

Fisk og skalldyr Bake
HAVREROT GRATENG REN MAT JULIANES KOKEBOK

Kremet grateng med havrerot

Vegetar
Kalrotbiff og Guohpermalli N Martinuzzi

Kålrotbiff og Guohpermálli – rognbollesuppe fra Kåfjord etter sjøsamisk tradisjon

Kjøtt Vegetar
Filopai med rotgronnsaker Ren Mat Julianes Kokebok

Filopai med portvinsbakt purre og rødbete

Vegetar
Suppe med sellerirot og blomkal Ren Mat Julianes Kokebok

Suppe med sellerirot og blomkål

Vegetar Supper
Snarrakafisk foto Hallvar Bugge Johnsen

Snarrakafisk a la Jan Sundset

Fisk og skalldyr
Suovas reinhjerte N Martinuzzi

Suovas - lettrøkt reinhjerte

Kjøtt Tilbehør
Blodpannekaker N Martinuzzi

Blodpannekaker til fest

Dessert og søtt
Oppskrift blodhelling foto Hallvar Bugge Johnsen

Blodpannekaker

Turmat Dessert og søtt
Kaffeost reni jasinski wright

Elise Helenes kaffeost

Tilbehør Turmat
Margbein N Martinuzzi

Margbein og buljong

Kjøtt Drikke
Neste
Ren Mat logo
Utgis av
Oikos
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Ren Mat
Engebrets vei 3, 0275 Oslo
Tel. +47 24 12 41 00
info@renmat.no
www.renmat.no

Ansvarlig redaktør er
Kjersti P. Skar Staarvik.

Ren Mat mottar støtte fra Landbruksdirektoratet.
Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC.
Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan
optimalisere brukeropplevelsen. Se personvernerklæring.

I dette nummeret

Håp

I vårutgaven av Ren Mat vil vi åpne opp for en bredere klimadebatt. Vi møter vi bønder som vil dyrke verden bedre. Ved å understøtte naturens egne prosesser gjennom økologiske og regenerative metoder, øker de jordens fruktbarhet og evne til å fange og lagre karbon. Vi kan lese om vinmakere som er selvforsynte med energi, om myteknuseren Gaute Eiterjord som har skrevet bok om hvordan man parkerer skeptikerne i klimadebatten, og vi lærer om overgangen fra lineære til sirkulære matsystemer. Vi har intervjuet den svenske artisten, forfatteren og grønnsaksdyrkeren Stefan Sundström, som bygger både matjord og fremtid i sin egen kjøkkenhage.

Kjøp Ren Mat

Ren Mat Forside nr 39 HAP