Ren Mat logo
Søk Siste nummer
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Søk Siste nummer
Ren Mat logo
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
  • Fisk og skalldyr
  • Kjøtt
  • Vegetar
  • Pasta
  • Supper
  • Grønt
  • Tilbehør
  • Høste og sylte
  • Melk og ost
  • Turmat
  • Bake
  • Dessert og søtt
  • Drikke
  • Barnemat
  • Hudpleie
C34 A8484 copy stort

Finnbiff

Kjøtt
Chips gresskar Adobe RGB print sju raw 8716 kopi 2 stort

Svartkålchips

Tilbehør
Gronnkalgryte Adobe RGB print seks raw 8843 kopi 2

Grønnkålgryte

Vegetar
Rodbetsuppe STOR stort

Rødbetsuppe

Supper
Rasaft Trude Witsell

Råsaft av krekling

Høste og sylte Drikke
Pannacotta2 Trude Witsell

Pannacotta med kreklinggelé

Dessert og søtt
Kreklingterte Trude Witsell

Terte med krekling

Dessert og søtt
Baer og vaniljesnurr Trude Witsell

Bær- og vaniljesnurrer

Høste og sylte Bake
Image00003

Kraftverket krekling

Høste og sylte
C34 A8471 copy stort

Blomkålblings

Vegetar
C34 A8405 copy stort

Grønn garnityr eller Østens peanøttsaus?

Tilbehør
Foto Marte Ostmoe

Ringblomstsalve

Hudpleie
Rabarbra 10

Khoresh 'eh Rivas, persisk kjøttgryte

Kjøtt
Rabarbra 12

Linse og rabarbra curry - en indiskinspirert gryte

Vegetar
C34 A0512 copy 2 stort

Tilslørte bringebærpiker med ferskost

Dessert og søtt
Ferskost3 stort

Enkel skjørost

Melk og ost
Neste
Ren Mat logo
Utgis av
Økologisk Norge
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Ren Mat
Grønlandsleiret 31, 0190 Oslo
Tel. Økologisk Norge: +47 24 12 41 00
info@renmat.no
www.renmat.no

Ansvarlig redaktør er
Kjersti P. Skar Staarvik
kjersti@renmat.no

Ren Mat er medlem av Fagpressen og arbeider etter Redaktørplakaten og Vær varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Vil du bli medlem i Økologisk Norge? Som medlem får du Ren Mat i postkassen hver sesong. Bli medlem her

Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC.
Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan
optimalisere brukeropplevelsen. Se personvernerklæring.

I dette nummeret

Samberging

Hva gjør vi når maten vår hviler på import som kan stoppe over natten? Hvordan bygger vi beredskap i et matsystem som mister både kunnskap og nærhet til ressursene? Og hva skjer når selvberging møter sin egen grense – og fellesskapet må overta? I vinterutgaven spør vi hvor maten egentlig begynner, og hva som skal til for at den skal bære oss i en urolig verden.

Kjøp Ren Mat

Ren Mat nr58 forside