Ren Mat logo
Søk Siste nummer
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Søk Siste nummer
Ren Mat logo
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
  • Fisk og skalldyr
  • Kjøtt
  • Vegetar
  • Pasta
  • Supper
  • Grønt
  • Tilbehør
  • Høste og sylte
  • Melk og ost
  • Turmat
  • Bake
  • Dessert og søtt
  • Drikke
  • Barnemat
REN MAT nr 53 13292 copy kopi

Fredagstaco med fåresopp

Vegetar
REN MAT nr 53 13282 copy kopi stort

Kladdkake med kandisert karamell

Dessert og søtt
C34 A7483 copymindre

Kyllingdeller med tomatsaus og squashpasta

Kjøtt Pasta
HELST DETTE

Gnocchi av spelt i smørstekt salvie

Pasta
RM43 Tomatpai med vellagret fastost

Tomatpai med vellagret fastost

Vegetar
C34 A2322 copy stort

Blomsterfocaccia

Bake
OPPSKRIFTSBILDE Bilde av Grillet gronnsaker som i oppskrift

Sommersalat

Grønt Tilbehør
Blomkalscarpaccio DSC 0851 1

Blomkålcarpaccio

Tilbehør
C34 A2312 copy stort

Løvetannmuffins med sitronsmørkrem

Dessert og søtt
C34 A2270 copy stort

Vill gulrotkake

Dessert og søtt
C34 A2114 copy stort

Løvetann-fritters med urtemajones

Tilbehør
C34 A2147 copy

Rømmekolle med tørket rabarbra

Dessert og søtt
C34 A7600

Proteinrundstykker

Bake
C34 A7594 stort

Hjemmelaget sjokoladepålegg

Dessert og søtt
Vaffelkake

Vaffelkake med gresskar, eple og bringebær

Bake Dessert og søtt
Botun roye s

Røye med spisskålsalat, hokkaido og speltotto

Fisk og skalldyr
Tilbake
Neste
Ren Mat logo
Utgis av
Økologisk Norge
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Ren Mat
Grønlandsleiret 31, 0190 Oslo
Tel. Økologisk Norge: +47 24 12 41 00
info@renmat.no
www.renmat.no

Ansvarlig redaktør er
Kjersti P. Skar Staarvik
kjersti@renmat.no

Ren Mat er medlem av Fagpressen og arbeider etter Redaktørplakaten og Vær varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Vil du bli medlem i Økologisk Norge? Som medlem får du Ren Mat i postkassen hver sesong. Bli medlem her

Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC.
Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan
optimalisere brukeropplevelsen. Se personvernerklæring.

I dette nummeret

Biohacking for folket

I denne utgaven av Ren Mat undersøker vi begrepet Biohacking. Hvordan kan metodene hjelpe oss på veien mot et bedre, sunnere og kanskje også et lengre liv? Kanskje er det noe å plukke opp her? For sannheten er at antall syke i dette landet ser ut til å øke i samme takt som vi også får det bedre. Hvordan knekke dette paradokset?

Kjøp Ren Mat

Forside nr56