Ren Mat logo
Søk Siste nummer
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Søk Siste nummer
Ren Mat logo
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
  • Fisk og skalldyr
  • Kjøtt
  • Vegetar
  • Pasta
  • Supper
  • Grønt
  • Tilbehør
  • Høste og sylte
  • Melk og ost
  • Turmat
  • Bake
  • Dessert og søtt
  • Drikke
  • Barnemat
C34 A2114 copy stort

Løvetann-fritters med urtemajones

Tilbehør
C34 A2147 copy

Rømmekolle med tørket rabarbra

Dessert og søtt
C34 A7600

Proteinrundstykker

Bake
C34 A7594 stort

Hjemmelaget sjokoladepålegg

Dessert og søtt
Vaffelkake

Vaffelkake med gresskar, eple og bringebær

Bake Dessert og søtt
Botun roye s

Røye med spisskålsalat, hokkaido og speltotto

Fisk og skalldyr
Botun gresskarsuppe

Gresskarsuppe

Vegetar Supper
Karamellisert

Karamellisert kål med tomatsaus

Vegetar
Shakshouka

Enkel shakshouka

Vegetar
DSC 0274 2 1

Kjøleskapsgrøt

Dessert og søtt
Patatas bravas

Patatas bravas & to dipper

Tilbehør
Kopi av Mindre Frisk Marit Kolby 0324 10130 stort

Peaches & cream

Dessert og søtt
Kopi av Mindre Frisk Marit Kolby 052414357 stort

Omelettwrap

Vegetar
Kopi av Mindre Frisk Marit Kolby 0324 6100 stort

Ekpress-fiskegrateng

Fisk og skalldyr
Kopi av Mindre Frisk Marit Kolby 0324 6269 stort

Curry in a hurry

Kjøtt
Hverdagsbroed

Raskt hverdagsbrød

Bake
Tilbake
Neste
Ren Mat logo
Utgis av
Økologisk Norge
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Ren Mat
Grønlandsleiret 31, 0190 Oslo
Tel. Økologisk Norge: +47 24 12 41 00
info@renmat.no
www.renmat.no

Ansvarlig redaktør er
Kjersti P. Skar Staarvik
kjersti@renmat.no

Ren Mat er medlem av Fagpressen og arbeider etter Redaktørplakaten og Vær varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Vil du bli medlem i Økologisk Norge? Som medlem får du Ren Mat i postkassen hver sesong. Bli medlem her

Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC.
Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan
optimalisere brukeropplevelsen. Se personvernerklæring.

I dette nummeret

Biohacking for folket

I denne utgaven av Ren Mat undersøker vi begrepet Biohacking. Hvordan kan metodene hjelpe oss på veien mot et bedre, sunnere og kanskje også et lengre liv? Kanskje er det noe å plukke opp her? For sannheten er at antall syke i dette landet ser ut til å øke i samme takt som vi også får det bedre. Hvordan knekke dette paradokset?

Kjøp Ren Mat

Forside nr56