Ren Mat logo
Søk Siste nummer
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Søk Siste nummer
Ren Mat logo
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
  • Fisk og skalldyr
  • Kjøtt
  • Vegetar
  • Pasta
  • Supper
  • Grønt
  • Tilbehør
  • Høste og sylte
  • Melk og ost
  • Turmat
  • Bake
  • Dessert og søtt
  • Drikke
  • Barnemat
  • Hudpleie
C34 A7483 copymindre

Kyllingdeller med tomatsaus og squashpasta

Kjøtt Pasta
HELST DETTE

Gnocchi av spelt i smørstekt salvie

Pasta
RM43 Tomatpai med vellagret fastost

Tomatpai med vellagret fastost

Vegetar
C34 A2322 copy stort

Blomsterfocaccia

Bake
OPPSKRIFTSBILDE Bilde av Grillet gronnsaker som i oppskrift

Sommersalat

Grønt Tilbehør
Blomkalscarpaccio DSC 0851 1

Blomkålcarpaccio

Tilbehør
C34 A2312 copy stort

Løvetannmuffins med sitronsmørkrem

Dessert og søtt
C34 A2270 copy stort

Vill gulrotkake

Dessert og søtt
C34 A2114 copy stort

Løvetann-fritters med urtemajones

Tilbehør
C34 A2147 copy

Rømmekolle med tørket rabarbra

Dessert og søtt
C34 A7600

Proteinrundstykker

Bake
C34 A7594 stort

Hjemmelaget sjokoladepålegg

Dessert og søtt
Vaffelkake

Vaffelkake med gresskar, eple og bringebær

Bake Dessert og søtt
Botun roye s

Røye med spisskålsalat, hokkaido og speltotto

Fisk og skalldyr
Botun gresskarsuppe

Gresskarsuppe

Vegetar Supper
Karamellisert

Karamellisert kål med tomatsaus

Vegetar
Tilbake
Neste
Ren Mat logo
Utgis av
Økologisk Norge
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Ren Mat
Grønlandsleiret 31, 0190 Oslo
Tel. Økologisk Norge: +47 24 12 41 00
info@renmat.no
www.renmat.no

Ansvarlig redaktør er
Kjersti P. Skar Staarvik
kjersti@renmat.no

Ren Mat er medlem av Fagpressen og arbeider etter Redaktørplakaten og Vær varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Vil du bli medlem i Økologisk Norge? Som medlem får du Ren Mat i postkassen hver sesong. Bli medlem her

Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC.
Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan
optimalisere brukeropplevelsen. Se personvernerklæring.

I dette nummeret

De små ting

I høstutgaven av Ren Mat ser vi på de små ting – fra jordmikrober til krekling og småbrukere som satser nært. Vi møter Barbro Raen Thomassen i kjøkkenhagen, snakker om økologi med Tor Jacob Solberg og blir med inn i minihus. Kanskje er det nettopp i detaljene vi finner de store svarene?

Kjøp Ren Mat

Skjermbilde 2025 08 27 kl 21 59 48