Ren Mat logo
Søk Siste nummer
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Søk Siste nummer
Ren Mat logo
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
  • Fisk og skalldyr
  • Kjøtt
  • Vegetar
  • Pasta
  • Supper
  • Grønt
  • Tilbehør
  • Høste og sylte
  • Melk og ost
  • Turmat
  • Bake
  • Dessert og søtt
  • Drikke
  • Barnemat
Relish

Relish - syltet løk med klokkelynghonning

Tilbehør
2 Malin Longva 1 H3 A5182

Biopizza

Vegetar
3 J7 B3373 copy

Hvit bacalao

Fisk og skalldyr
Pukkellaks ren mat

Pukkellaks med vårløk, fløtesjy og rogn

Fisk og skalldyr
Foto Nadin Martinuzzi Nepe

Nepe på tre måter

Grønt
Foto Francisco Munoz aprikos

Mozarella og aprikos

Dessert og søtt
Foto_Francisco Munoz_ørret

Rå Jølster-ørret med rabarbrajuice og pepperotolje

Fisk og skalldyr
Foto Nadin Martinuzzi Lammekoteletter

Lammekoteletter med tjukkmjølk-tzatziki

Kjøtt
Foto MALIN LABRATEN kantareller

Purreløk med vinaigrette, kantareller og ristet bokhvete

Høste og sylte
Kongekrabbe oppskrift

Byggotto med eplesalsa og kongekrabbe

Fisk og skalldyr
Foto Nadin Martinuzzi

Brødpudding med syrlige epler

Dessert og søtt
Nielsen Handplukk Neslepai copy

Neslepai

Dessert og søtt
Torsk med purrelok og pinjekjerner

Grillet kveite med purreløk og pinjekjerner

Fisk og skalldyr
Mats Dreyer spinat lapper

Spinatlapper

Vegetar
Foto Mats Dreyer Blomkal pizza

Blomkålpizza med kylling, ost og tomat

Kjøtt
Formkake med tjukkmjolk og moreller

Formkake med moreller og tjukkmjølk

Dessert og søtt
Tilbake
Neste
Ren Mat logo
Utgis av
Økologisk Norge
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Ren Mat
Grønlandsleiret 31, 0190 Oslo
Tel. Økologisk Norge: +47 24 12 41 00
info@renmat.no
www.renmat.no

Ansvarlig redaktør er
Kjersti P. Skar Staarvik
kjersti@renmat.no

Ren Mat er medlem av Fagpressen og arbeider etter Redaktørplakaten og Vær varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Vil du bli medlem i Økologisk Norge? Som medlem får du Ren Mat i postkassen hver sesong. Bli medlem her

Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC.
Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan
optimalisere brukeropplevelsen. Se personvernerklæring.

I dette nummeret

Biohacking for folket

I denne utgaven av Ren Mat undersøker vi begrepet Biohacking. Hvordan kan metodene hjelpe oss på veien mot et bedre, sunnere og kanskje også et lengre liv? Kanskje er det noe å plukke opp her? For sannheten er at antall syke i dette landet ser ut til å øke i samme takt som vi også får det bedre. Hvordan knekke dette paradokset?

Kjøp Ren Mat

Forside nr56