Ren Mat logo
Søk Siste nummer
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Søk Siste nummer
Ren Mat logo
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
  • Fisk og skalldyr
  • Kjøtt
  • Vegetar
  • Pasta
  • Supper
  • Grønt
  • Tilbehør
  • Høste og sylte
  • Melk og ost
  • Turmat
  • Bake
  • Dessert og søtt
  • Drikke
  • Barnemat
  • Hudpleie
C34 A7594 stort

Hjemmelaget sjokoladepålegg

Dessert og søtt
Vaffelkake

Vaffelkake med gresskar, eple og bringebær

Bake Dessert og søtt
Botun roye s

Røye med spisskålsalat, hokkaido og speltotto

Fisk og skalldyr
Botun gresskarsuppe

Gresskarsuppe

Vegetar Supper
Karamellisert

Karamellisert kål med tomatsaus

Vegetar
Shakshouka

Enkel shakshouka

Vegetar
DSC 0274 2 1

Kjøleskapsgrøt

Dessert og søtt
Patatas bravas

Patatas bravas & to dipper

Tilbehør
Kopi av Mindre Frisk Marit Kolby 0324 10130 stort

Peaches & cream

Dessert og søtt
Kopi av Mindre Frisk Marit Kolby 052414357 stort

Omelettwrap

Vegetar
Kopi av Mindre Frisk Marit Kolby 0324 6100 stort

Ekpress-fiskegrateng

Fisk og skalldyr
Kopi av Mindre Frisk Marit Kolby 0324 6269 stort

Curry in a hurry

Kjøtt
Hverdagsbroed

Raskt hverdagsbrød

Bake
Tomatsaus

Flerbruks-tomatsaus

Vegetar Tilbehør
DSC 0073 2 s

Hjemmelaget granola

Dessert og søtt
Kalreit

Kålreit

Vegetar Tilbehør
Tilbake
Neste
Ren Mat logo
Utgis av
Økologisk Norge
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Ren Mat
Grønlandsleiret 31, 0190 Oslo
Tel. Økologisk Norge: +47 24 12 41 00
info@renmat.no
www.renmat.no

Ansvarlig redaktør er
Kjersti P. Skar Staarvik
kjersti@renmat.no

Ren Mat er medlem av Fagpressen og arbeider etter Redaktørplakaten og Vær varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Vil du bli medlem i Økologisk Norge? Som medlem får du Ren Mat i postkassen hver sesong. Bli medlem her

Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC.
Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan
optimalisere brukeropplevelsen. Se personvernerklæring.

I dette nummeret

Samberging

Hva gjør vi når maten vår hviler på import som kan stoppe over natten? Hvordan bygger vi beredskap i et matsystem som mister både kunnskap og nærhet til ressursene? Og hva skjer når selvberging møter sin egen grense – og fellesskapet må overta? I vinterutgaven spør vi hvor maten egentlig begynner, og hva som skal til for at den skal bære oss i en urolig verden.

Kjøp Ren Mat

Ren Mat nr58 forside