Ren Mat logo
Søk Siste nummer
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Søk Siste nummer
Ren Mat logo
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
  • Fisk og skalldyr
  • Kjøtt
  • Vegetar
  • Pasta
  • Supper
  • Grønt
  • Tilbehør
  • Høste og sylte
  • Turmat
  • Bake
  • Dessert og søtt
  • Drikke
  • Barnemat
Suovas reinhjerte N Martinuzzi

Suovas - lettrøkt reinhjerte

Kjøtt Tilbehør
Kaffeost reni jasinski wright

Elise Helenes kaffeost

Tilbehør Turmat
Surkal KRISTIN JORGENSEN

Surkål med sider

Vegetar Tilbehør
Kjottrull Rm37

Kjøttrull

Kjøtt Tilbehør
Skjorost Og Blandsmor Rm37

Skjørost og blandsmør

Vegetar Tilbehør
Grava Roye Med Sennepssaus Rm37

Grava røye med sennepssaus

Fisk og skalldyr Tilbehør
Kaffemat Rm37

Mølsgraut og bakelsgræt

Tilbehør Dessert og søtt
Fermentertgront2

Fermenterte grønnsaker

Tilbehør Høste og sylte
Ertepalegg Med Feta

Ertepålegg med feta og urter

Tilbehør
Ramslokpesto Ren Mat Lotte Shephard

Ramsløkpesto

Grønt Tilbehør
Meisebolle Hjerte Oko

Økologiske meiseboller

Tilbehør
Syltet Tang Ting Med Tang

Syltet tang

Tilbehør Høste og sylte
Zaatar Wikimediacommons

Za'atar kryddermix

Tilbehør
Plommer

Plommesaus

Tilbehør
Bonnepalegg Ren Mat Nr 31 35584 Red

Bønnepålegg

Vegetar Tilbehør
Linsepostei Ren Mat Nr 31 35584 Red

Linsepostei

Vegetar Tilbehør
Neste
Ren Mat logo
Utgis av
Oikos
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Ren Mat
Engebrets vei 3, 0275 Oslo
Tel. +47 24 12 41 00
info@renmat.no
www.renmat.no

Ansvarlig redaktør er
Kjersti P. Skar Staarvik.

Ren Mat mottar støtte fra Landbruksdirektoratet.
Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC.
Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan
optimalisere brukeropplevelsen. Se personvernerklæring.

I dette nummeret

Sápmi!

Samisk mat bugner av bærekraft og respekt for naturen og den sirkler. Vinterutgaven av Ren Mat gjør et dypdykk i en matkultur som besitter en taus kunnskap som må synliggjøres og holdes i hevd for å ikke bli borte. I denne utgaven møter vi utmarksbonden som har fjell og fjord som jorde, reindriftssamene med vidda og reinen som livsstil, og vi lærer om hvordan urter og ville vekster kan brukes både som en del av et daglig kosthold og for helsa. Vi ser også nærmere på regjerende fettråd og hvordan folkemedisin har blitt high cuisine.

Kjøp Ren Mat

RM38 FORSIDE