Ren Mat logo
Søk Siste nummer
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Søk Siste nummer
Ren Mat logo
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
  • Fisk og skalldyr
  • Kjøtt
  • Vegetar
  • Pasta
  • Supper
  • Grønt
  • Tilbehør
  • Høste og sylte
  • Melk og ost
  • Turmat
  • Bake
  • Dessert og søtt
  • Drikke
  • Barnemat
Lukasz rawa b6h5n TVD1 Hw unsplash

Bønnedip

Grønt Tilbehør
LOKURT 2 FOTO LENE JOHANSEN

Løkurt: puré, pesto og dipp

Tilbehør Høste og sylte
Suovas reinhjerte N Martinuzzi

Suovas - lettrøkt reinhjerte

Kjøtt Tilbehør
Kaffeost reni jasinski wright

Elise Helenes kaffeost

Tilbehør Melk og ost Turmat
Surkal KRISTIN JORGENSEN

Surkål med sider

Vegetar Tilbehør
Kjottrull Rm37

Kjøttrull

Kjøtt Tilbehør
Skjorost Og Blandsmor Rm37

Skjørost og blandsmør

Vegetar Tilbehør Melk og ost
Grava Roye Med Sennepssaus Rm37

Grava røye med sennepssaus

Fisk og skalldyr Tilbehør
Kaffemat Rm37

Mølsgraut og bakelsgræt

Tilbehør Dessert og søtt
Fermentertgront2

Fermenterte grønnsaker

Tilbehør Høste og sylte
Ertepalegg Med Feta

Ertepålegg med feta og urter

Tilbehør
Ramslokpesto Ren Mat Lotte Shephard

Ramsløkpesto

Grønt Tilbehør
Meisebolle Hjerte Oko

Økologiske meiseboller

Tilbehør
Syltet Tang Ting Med Tang

Syltet tang

Tilbehør Høste og sylte
Zaatar Wikimediacommons

Za'atar kryddermix

Tilbehør
Plommer

Plommesaus

Tilbehør
Tilbake
Neste
Ren Mat logo
Utgis av
Økologisk Norge
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Ren Mat
Grønlandsleiret 31, 0190 Oslo
Tel. Økologisk Norge: +47 24 12 41 00
info@renmat.no
www.renmat.no

Ansvarlig redaktør er
Kjersti P. Skar Staarvik
kjersti@renmat.no

Ren Mat er medlem av Fagpressen og arbeider etter Redaktørplakaten og Vær varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Vil du bli medlem i Økologisk Norge? Som medlem får du Ren Mat i postkassen hver sesong. Bli medlem her

Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC.
Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan
optimalisere brukeropplevelsen. Se personvernerklæring.

I dette nummeret

Biohacking for folket

I denne utgaven av Ren Mat undersøker vi begrepet Biohacking. Hvordan kan metodene hjelpe oss på veien mot et bedre, sunnere og kanskje også et lengre liv? Kanskje er det noe å plukke opp her? For sannheten er at antall syke i dette landet ser ut til å øke i samme takt som vi også får det bedre. Hvordan knekke dette paradokset?

Kjøp Ren Mat

Forside nr56