Ren Mat logo
Søk Siste nummer
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Søk Siste nummer
Ren Mat logo
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
  • Fisk og skalldyr
  • Kjøtt
  • Vegetar
  • Pasta
  • Supper
  • Grønt
  • Tilbehør
  • Høste og sylte
  • Turmat
  • Bake
  • Dessert og søtt
  • Drikke
  • Barnemat
Oppskrift blodhelling foto Hallvar Bugge Johnsen

Blodpannekaker

Turmat Dessert og søtt
Kaffeost reni jasinski wright

Elise Helenes kaffeost

Tilbehør Turmat
Samisk tynnbrod

Samisk tynnbrød

Turmat Bake
Multesuppe N Martinuzzi

Multesuppe

Turmat Dessert og søtt
Pannebrod Med Varme Baer Og Rabarbrasukker

Pannebrød med varme bær og rabarbrasukker

Turmat Dessert og søtt
Suppe Med Sommegronnsaker Urtekraft Og Pannebrod

Suppe med sommergrønnsaker, urtekraft og pannebrød

Vegetar Turmat
Stekte Sommergronnsaker Med Korn Og Urtesaus

Stekte sommergrønnsaker med korn og urtesaus

Vegetar Turmat
Reddiksalat Med Dill

Reddiksalat med dill

Vegetar Turmat
Oyungen Pizza Parma Bodil Gilje Revir

Villbakst med kokos

Turmat Bake
Ren Mat 32 40825 Barnemat Grot

Grøt med havre, hirse og blåbær

Vegetar Turmat Barnemat
peanottkjeks Ren Mat Nr 31 35584 Red

Peanøttkjeks

Turmat Bake
Bar Cashew Kaffe 0 Web Revir Lise Von Krogh

Energibarer med nøtter, dadler og espresso

Turmat Dessert og søtt
Sjokoladekuler Oslo Raw

Rå sjokoladetrøfler

Turmat Dessert og søtt
Bokhvetegrot

Bokhvetegrøt

Vegetar Turmat
Toddy Paa Nottemelk

Varmende toddy

Turmat Drikke
Kraft Av Kyllingfotter

Kraft av kyllingføtter

Kjøtt Turmat
Neste
Ren Mat logo
Utgis av
Oikos
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Ren Mat
Engebrets vei 3, 0275 Oslo
Tel. +47 24 12 41 00
info@renmat.no
www.renmat.no

Ansvarlig redaktør er
Kjersti P. Skar Staarvik.

Ren Mat mottar støtte fra Landbruksdirektoratet.
Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC.
Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan
optimalisere brukeropplevelsen. Se personvernerklæring.

I dette nummeret

Håp

I vårutgaven av Ren Mat vil vi åpne opp for en bredere klimadebatt. Vi møter vi bønder som vil dyrke verden bedre. Ved å understøtte naturens egne prosesser gjennom økologiske og regenerative metoder, øker de jordens fruktbarhet og evne til å fange og lagre karbon. Vi kan lese om vinmakere som er selvforsynte med energi, om myteknuseren Gaute Eiterjord som har skrevet bok om hvordan man parkerer skeptikerne i klimadebatten, og vi lærer om overgangen fra lineære til sirkulære matsystemer. Vi har intervjuet den svenske artisten, forfatteren og grønnsaksdyrkeren Stefan Sundström, som bygger både matjord og fremtid i sin egen kjøkkenhage.

Kjøp Ren Mat

Ren Mat Forside nr 39 HAP