Rå sjokoladetrøfler
Disse sjokoladetrøflene fra Oslo Raw er lette, raske og fulle av næring. Spis en til frokost, før og etter trening eller på tur i skogen. De holder mange timer uten kjøleskap og er en perfekt gave!
4 dl kokosmasse
1 dl kokosblomstsukker
3 dl kakaopulver
10 små dadler
2 ss agavesirup
½ ts salt
½ ts vaniljepulver
2 dl tørket bokhvete
- Kjør kokosmassen til smør i hurtigmikseren, det tar rundt 3 min. Tilsett resten av ingrediensene unntatt bokhveten. Kjør til du har en fast og jevn deig.
- Kna inn bokhveten til slutt og rull ut deigen til kuler i ønsket størrelse. Velg selv hvilken smak du vil ha og rull kulene inn i dine favorittsmaker; kokosmasse, kakaopulver, kokosblomstsukker, kakaonibs, hampfrø, chiafrø eller bringebærpulver.