Ren Mat logo
Søk Siste nummer
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Søk Siste nummer
Ren Mat logo
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
  • Reportasjer
  • Intervjuer
  • Råvarer
  • Helse
  • Dyrk selv
  • Meninger
  • Bokomtaler
  • Drikkeomtaler
Frontonio
Drikkeomtaler

Frontonio Microcosmico Garnacha 2023

Secateurs
Drikkeomtaler

Badenhorst Secateurs Riviera 2023

Meninger

Lytt til Ren Mat podkast

Nå kan du høre Ren Mat sin helt nye podkast der du hører på podkast. Gled deg til ti episoder som graver litt dypere i matjorda.

Les mer

Quinta
Drikkeomtaler

Pheasants Tears Quinta 2021

Protz
Drikkeomtaler

Porzelt Protz Piwi Goes Pink

Brisas
Drikkeomtaler

Wildmakers Brisas Orange 2023

Meinklang
Drikkeomtaler

Meinklang Farmlife White

Image0 2

Professor Børsets morgenrutiner

- biohacking til folket!

UTSNITT helles i glass 2

Helmelks-renessansen

Det har vært litt av en reise for de røde melkekartongene – fra livsfarlig superskurk på 1970-tallet, til mer eller mindre renvasket renvare i dag. Hvorfor denne helomvendingen?

Rabarbra 6

Rabarbra - sommerens syrlige glede

Rabarbraen er her! Bli med ut i hagen da vel! Vi rykker stilkene opp med raske grep, kutter av den nederste biten og dypper dem i sukker. Knas. Det knitrer så deilig mellom tennene. Den første biten er alltid et sjokk for smaksløkene. Men gosh, så godt! Vi ler og dypper stilkene ned i sukkeret enda en gang. På nytt og på nytt. Hver gang er en syrlig eksplosjon i munnen.

Kjersti miljo Nadin Martinuzzi

Slik gikk det da jeg vannfastet i 21 dager

Da kløen og utslettene hadde vekket meg hver natt i over et år, bestemte jeg meg for å gjøre noe radikalt: vannfaste i tre uker. Jeg ble kalt smågal – men fant ro, innsikt og symptomfrihet mellom vannslurkene – og etterpå.

Neste
Ren Mat logo
Utgis av
Økologisk Norge
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Ren Mat
Grønlandsleiret 31, 0190 Oslo
Tel. Økologisk Norge: +47 24 12 41 00
info@renmat.no
www.renmat.no

Ansvarlig redaktør er
Kjersti P. Skar Staarvik
kjersti@renmat.no

Ren Mat er medlem av Fagpressen og arbeider etter Redaktørplakaten og Vær varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Vil du bli medlem i Økologisk Norge? Som medlem får du Ren Mat i postkassen hver sesong. Bli medlem her

Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC.
Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan
optimalisere brukeropplevelsen. Se personvernerklæring.

I dette nummeret

Biohacking for folket

I denne utgaven av Ren Mat undersøker vi begrepet Biohacking. Hvordan kan metodene hjelpe oss på veien mot et bedre, sunnere og kanskje også et lengre liv? Kanskje er det noe å plukke opp her? For sannheten er at antall syke i dette landet ser ut til å øke i samme takt som vi også får det bedre. Hvordan knekke dette paradokset?

Kjøp Ren Mat

Forside nr56