Ren Mat logo
Søk Siste nummer
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Søk Siste nummer
Ren Mat logo
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
  • Reportasjer
  • Intervjuer
  • Råvarer
  • Helse
  • Dyrk selv
  • Meninger
  • Bokomtaler
  • Drikkeomtaler
Sven wilhelm 2c RXS Wy MHA8 unsplash
Drikkeomtaler

Underskuddsvin

Den lille restauranten «Huset i gato» i Mosjøen er bare knappe 50 m2, men på vinlista står 800 ulike etiketter. Hvordan kan slike forhold være lønnsomme?

Vin 4 kopi
Drikkeomtaler

Dom. Le Garrigon Côtes Du Rhône 2022

Vin 3 kopi
Drikkeomtaler

Cultus Zelen

Vin 1 kopi
Drikkeomtaler

Suriol Azimut Blanc2022

Vin 1 kopi
Drikkeomtaler

Andi Weigand Müller-Thurgau 2023

Frontonio
Drikkeomtaler

Frontonio Microcosmico Garnacha 2023

Secateurs
Drikkeomtaler

Badenhorst Secateurs Riviera 2023

Quinta
Drikkeomtaler

Pheasants Tears Quinta 2021

Protz
Drikkeomtaler

Porzelt Protz Piwi Goes Pink

Brisas
Drikkeomtaler

Wildmakers Brisas Orange 2023

Meinklang
Drikkeomtaler

Meinklang Farmlife White

Heinrich Naked White 2023
Drikkeomtaler

François Lurton Mas Janeil Blanc 2022

Neste
Ren Mat logo
Utgis av
Økologisk Norge
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Ren Mat
Grønlandsleiret 31, 0190 Oslo
Tel. Økologisk Norge: +47 24 12 41 00
info@renmat.no
www.renmat.no

Ansvarlig redaktør er
Kjersti P. Skar Staarvik
kjersti@renmat.no

Ren Mat er medlem av Fagpressen og arbeider etter Redaktørplakaten og Vær varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Vil du bli medlem i Økologisk Norge? Som medlem får du Ren Mat i postkassen hver sesong. Bli medlem her

Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC.
Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan
optimalisere brukeropplevelsen. Se personvernerklæring.

I dette nummeret

Samberging

Hva gjør vi når maten vår hviler på import som kan stoppe over natten? Hvordan bygger vi beredskap i et matsystem som mister både kunnskap og nærhet til ressursene? Og hva skjer når selvberging møter sin egen grense – og fellesskapet må overta? I vinterutgaven spør vi hvor maten egentlig begynner, og hva som skal til for at den skal bære oss i en urolig verden.

Kjøp Ren Mat

Ren Mat nr58 forside