Ren Mat logo
Søk Siste nummer
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Søk Siste nummer
Ren Mat logo
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
  • Fisk og skalldyr
  • Kjøtt
  • Vegetar
  • Pasta
  • Supper
  • Grønt
  • Tilbehør
  • Høste og sylte
  • Melk og ost
  • Turmat
  • Bake
  • Dessert og søtt
  • Drikke
  • Barnemat
  • Hudpleie
Gronnkalgryte Adobe RGB print seks raw 8843 kopi 2

Grønnkålgryte

Vegetar
C34 A8471 copy stort

Blomkålblings

Vegetar
Rabarbra 12

Linse og rabarbra curry - en indiskinspirert gryte

Vegetar
Oppskrift 2 2024 10 20 Botun host PRINT 50 of 52

Mangoldterte

Vegetar
Ren Mat nr 54 14636 copy stort

Ravioli med gresskar

Vegetar Pasta
Oppskrift 20240727 094517

Rødbet- og linsesalat med gulbetehummus

Vegetar
REN MAT nr 53 13292 copy kopi

Fredagstaco med fåresopp

Vegetar
RM43 Tomatpai med vellagret fastost

Tomatpai med vellagret fastost

Vegetar
Botun gresskarsuppe

Gresskarsuppe

Vegetar Supper
Karamellisert

Karamellisert kål med tomatsaus

Vegetar
Shakshouka

Enkel shakshouka

Vegetar
Kopi av Mindre Frisk Marit Kolby 052414357 stort

Omelettwrap

Vegetar
Tomatsaus

Flerbruks-tomatsaus

Vegetar Tilbehør
Kalreit

Kålreit

Vegetar Tilbehør
2 Malin Longva 1 H3 A5182

Biopizza

Vegetar
Mats Dreyer spinat lapper

Spinatlapper

Vegetar
Neste
Ren Mat logo
Utgis av
Økologisk Norge
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Ren Mat
Grønlandsleiret 31, 0190 Oslo
Tel. Økologisk Norge: +47 24 12 41 00
info@renmat.no
www.renmat.no

Ansvarlig redaktør er
Kjersti P. Skar Staarvik
kjersti@renmat.no

Ren Mat er medlem av Fagpressen og arbeider etter Redaktørplakaten og Vær varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Vil du bli medlem i Økologisk Norge? Som medlem får du Ren Mat i postkassen hver sesong. Bli medlem her

Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC.
Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan
optimalisere brukeropplevelsen. Se personvernerklæring.

I dette nummeret

Samberging

Hva gjør vi når maten vår hviler på import som kan stoppe over natten? Hvordan bygger vi beredskap i et matsystem som mister både kunnskap og nærhet til ressursene? Og hva skjer når selvberging møter sin egen grense – og fellesskapet må overta? I vinterutgaven spør vi hvor maten egentlig begynner, og hva som skal til for at den skal bære oss i en urolig verden.

Kjøp Ren Mat

Ren Mat nr58 forside