Ren Mat logo
Søk Siste nummer
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Søk Siste nummer
Ren Mat logo
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
  • Fisk og skalldyr
  • Kjøtt
  • Vegetar
  • Pasta
  • Supper
  • Grønt
  • Tilbehør
  • Høste og sylte
  • Melk og ost
  • Turmat
  • Bake
  • Dessert og søtt
  • Drikke
  • Barnemat
Malin Gimle Labraten gratinert potet nr45

Grateng med potet, rødbete og eple

Vegetar Grønt
Malin Gimle Labraten spro lapper nr45

Sprø pastinakklapper med lagret ost

Vegetar Grønt
Syltede gronnsaker 1

Syltede grønnsaker med Ajo Blanco-dip

Vegetar
VEGETARLASAGNE SOLIDARISK KOKEBOK REN MAT NADIN MARTINUZZI

Vegetarlasagne med stekt potet

Vegetar
OLPANNEKAKER SOLIDARISK KOKEBOK REN MAT NADIN MARTINUZZI

Ølpannekaker

Vegetar Turmat
GRILLFEST MED VENNER REN MAT NADIN MARTINUZZI 2

Grillfest med venner

Vegetar Tilbehør
Blomkal og brokkoligrateng Dennis Asbjornsen Ren Mat

Dennis’ brokkoligrateng

Kjøtt Vegetar
RM43 pizza med tradisjonsoster

Pizza med norske tradisjonsoster

Kjøtt Vegetar
RM43 Potetsalat med pultostromme

Potetsalat med pultost-rømme

Vegetar Tilbehør
RM43 Tomatpai med vellagret fastost

Tomatpai med vellagret fastost

Vegetar Bake
RM43 Rodbetgrateng med blamuggost

Rødbetgrateng med blåmuggost

Vegetar
Blomkaltaco A En skikkelig digg kokebok 2

Blomkåltaco

Vegetar
Het potetgryte En skikkelig digg kokebok 2 HG

Het potetgryte

Vegetar
SALTBAKT SELLERIROT I TROLLDEIG REN MAT NR 42

Saltbakt sellerirot i trolldeig

Vegetar Tilbehør
SUPPE RODBETEKVASS REN MAT NR 41 1187

Okroshka – suppe på rødbetekvass

Vegetar Supper
KIMCHI JJIGAE REN MAT NR 41 1174

Kimchi jjigae – koreansk suppe

Vegetar Supper
Neste
Ren Mat logo
Utgis av
Oikos
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Ren Mat
Grønlandsleiret 31, 0190 Oslo
Tel. Økologisk Norge: +47 24 12 41 00
info@renmat.no
www.renmat.no

Ansvarlig redaktør er
Kjersti P. Skar Staarvik
kjersti@renmat.no

Ren Mat mottar støtte fra Landbruksdirektoratet.
Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC.
Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan
optimalisere brukeropplevelsen. Se personvernerklæring.

I dette nummeret

Hva er dyrevelferd?

Hva er god velferd for husdyra i 2022? Og er dyrevelferd og store besetninger i et effektivt og industripreget landbruk i det hele tatt forenelige størrelser? I vinterutgaven av Ren Mat tar vi en status, utforsker husdyrparadokset og besøker vi bønder som hver dag gjør det de kan for å gi landbruksdyra verdige liv, samtidig som de bidrar til mat på bordet.

Kjøp Ren Mat

FORSIDE RM 46