Ren Mat logo
Søk Siste nummer
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Søk Siste nummer
Ren Mat logo
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
  • Fisk og skalldyr
  • Kjøtt
  • Vegetar
  • Pasta
  • Supper
  • Grønt
  • Tilbehør
  • Høste og sylte
  • Melk og ost
  • Turmat
  • Bake
  • Dessert og søtt
  • Drikke
  • Barnemat
Ovnsbakte gulrotter

Ovnsbakte gulrøtter med ostesaus

Vegetar
Malin Gimle Labraten gratinert potet nr45

Grateng med potet, rødbete og eple

Vegetar Grønt
Malin Gimle Labraten spro lapper nr45

Sprø pastinakklapper med lagret ost

Vegetar Grønt
Syltede gronnsaker 1

Syltede grønnsaker med Ajo Blanco-dip

Vegetar
VEGETARLASAGNE SOLIDARISK KOKEBOK REN MAT NADIN MARTINUZZI

Vegetarlasagne med stekt potet

Vegetar
OLPANNEKAKER SOLIDARISK KOKEBOK REN MAT NADIN MARTINUZZI

Ølpannekaker

Vegetar Turmat
GRILLFEST MED VENNER REN MAT NADIN MARTINUZZI 2

Grillfest med venner

Vegetar Tilbehør
Blomkal og brokkoligrateng Dennis Asbjornsen Ren Mat

Dennis’ brokkoligrateng

Kjøtt Vegetar
RM43 pizza med tradisjonsoster

Pizza med norske tradisjonsoster

Kjøtt Vegetar
RM43 Tomatpai med vellagret fastost

Tomatpai med vellagret fastost

Vegetar Bake
RM43 Potetsalat med pultostromme

Potetsalat med pultost-rømme

Vegetar Tilbehør
RM43 Rodbetgrateng med blamuggost

Rødbetgrateng med blåmuggost

Vegetar
Blomkaltaco A En skikkelig digg kokebok 2

Blomkåltaco

Vegetar
Het potetgryte En skikkelig digg kokebok 2 HG

Het potetgryte

Vegetar
SALTBAKT SELLERIROT I TROLLDEIG REN MAT NR 42

Saltbakt sellerirot i trolldeig

Vegetar Tilbehør
SUPPE RODBETEKVASS REN MAT NR 41 1187

Okroshka – suppe på rødbetekvass

Vegetar Supper
Tilbake
Neste
Ren Mat logo
Utgis av
Økologisk Norge
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Ren Mat
Grønlandsleiret 31, 0190 Oslo
Tel. Økologisk Norge: +47 24 12 41 00
info@renmat.no
www.renmat.no

Ansvarlig redaktør er
Kjersti P. Skar Staarvik
kjersti@renmat.no

Ren Mat er medlem av Fagpressen og arbeider etter Redaktørplakaten og Vær varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Vil du bli medlem i Økologisk Norge? Som medlem får du Ren Mat i postkassen hver sesong. Bli medlem her

Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC.
Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan
optimalisere brukeropplevelsen. Se personvernerklæring.

I dette nummeret

Biohacking for folket

I denne utgaven av Ren Mat undersøker vi begrepet Biohacking. Hvordan kan metodene hjelpe oss på veien mot et bedre, sunnere og kanskje også et lengre liv? Kanskje er det noe å plukke opp her? For sannheten er at antall syke i dette landet ser ut til å øke i samme takt som vi også får det bedre. Hvordan knekke dette paradokset?

Kjøp Ren Mat

Forside nr56