Spinatlapper

2 pers
Mats Dreyer spinat lapper

Disse lappene kan fort bli barnas favoritt og er en flott måte å få i dem litt grønt.

Oppskrift: Bente Josefsen
Allergener: melk, egg

DU TRENGER
250 g frisk eller frossen spinat
1 rødløk, finhakket
1 fedd hvitløk, finhakket
4 egg
2,5 dl kokosmelk eller kremfløte
2 ss fiberhusk
6–8 soltørkede tomater, i biter
150 g fetaost, i terninger (kan kuttes)
salt og pepper
meierismør til steking

FREMGANGSMÅTE

  • Smelt smør i pannen og stek spinaten til mesteparten av vannet har fordampet, sammen med finhakket rødløk og hvitløk.
  • Pisk sammen egg, kokosmelk, fiberhusk og soltørkede tomater med krydder i en bolle.
  • Tilsett fetaost i terninger, spinaten, løken og bland godt.
  • Stek lappene i meierismør til de er ferdig stekt på begge sider.

TIPS
Disse fungerer også veldig godt i matpakken. Du kan ha røren fordelt
i muffinsformer og steke på 200 grader i 15–20 minutter. Topp med det du ønsker, f.eks. spekeskinke, røkelaks og salat.

Flere oppskrifter