Ren Mat logo
Søk Siste nummer
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Økoguide
  • Magasinet
  • Butikk
  • Abonnement
Søk Siste nummer
Ren Mat logo
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Økoguide
  • Magasinet
  • Butikk
  • Abonnement
  • Fisk og skalldyr
  • Kjøtt
  • Vegetar
  • Pasta
  • Supper
  • Grønt
  • Tilbehør
  • Høste og sylte
  • Turmat
  • Bake
  • Dessert og søtt
  • Drikke
  • Barnemat
Honning Spritz Drink Ren Mat Nadinmartinuzzi

Honning spritz

Drikke
Smoothie Barnemat

Smoothie for de minste

Drikke Barnemat
Mettende Smoothie Ren Mat Nr 31 35584 Red

Frokostsmoothie

Grønt Drikke
Havredrikk Ren Mat Nr 31 35584 Red

Havredrikk

Drikke
Toddy Paa Nottemelk

Varmende toddy

Turmat Drikke
Noettemelk

Nøttemelk

Drikke
Lag sider selv Ren Mat nr. 29

Spontangjæret sider

Høste og sylte Drikke
Ren Mat 28 Forside

Bær på sprit

Høste og sylte Drikke
Mjodurt Hoy Web

Mjødurt i glass og kopper

Høste og sylte Drikke
Vannkefir Web

Vannkefir

Drikke
Gyllen Melk Web

Gyllen melk

Drikke
Glogg

Hjemmelaget gløgg

Drikke
Nyperose

Rosesaft

Høste og sylte Drikke
Kombucha

Kombucha

Drikke
Rabarbra Og Bjørkeskudd

Våren på glass

Høste og sylte Drikke
Kirsebærsirup

Kirsebærsnadder

Høste og sylte Drikke
Neste
Ren Mat logo
Utgis av
Oikos
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Økoguide
  • Magasinet
  • Butikk
  • Abonnement
Ren Mat
Engebrets vei 3, 0275 Oslo
Tel. +47 24 12 41 00
info@renmat.no
www.renmat.no

Ansvarlig redaktør er
Kjersti P. Skar Staarvik.

Ren Mat mottar støtte fra Landbruksdirektoratet.
Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC.
Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan
optimalisere brukeropplevelsen. Se personvernerklæring.

I dette nummeret

Havet

Ren Mat tar et dypdykk i det store blå i vinterutgaven. Havet er viktig for kystnasjonen Norge. Men hvordan skal havressursene forvaltes i fremtiden? Oppdrettslaksen fôres opp på soya fra Sør-Amerika og avluses med midler som dreper reker og hummer. Villaksen er full av miljøgifter og torsken av laksefôr. Fiskekvotene samles på stadig større – og færre hender. Og hvordan står det egentlig til med fiskevelferden i merdene? Vi har også snakket med to tangeksperter om hvordan vi kan selv høste og bruke tang og tare i maten. Les også om andelsfiskerier, gjeddefiske og hvorfor økologisk mat er regnskogvennlig.

Kjøp Ren Mat

34 Ren Mat Nr34