Ren Mat logo
Søk Siste nummer
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Søk Siste nummer
Ren Mat logo
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
  • Fisk og skalldyr
  • Kjøtt
  • Vegetar
  • Pasta
  • Supper
  • Grønt
  • Tilbehør
  • Høste og sylte
  • Turmat
  • Bake
  • Dessert og søtt
  • Drikke
  • Barnemat
Villbrygg cocktail drink Paaskekaffe Foto Dag Dalvang

Påskekaffe

Drikke
Villbrygg cocktail drink Skog Tonic Foto Dag Dalvang

Skog Tonic

Drikke
Villbrygg cocktail drink Viking i Japan Foto Dag Dalvang

Viking i Japan

Drikke
Villbrygg cocktail drink Afterski Foto Dag Dalvang

Afterski mocktail

Drikke
Margbein N Martinuzzi

Margbein og buljong

Kjøtt Drikke
Jon Sailer Bringebaer Unsplash

Lag sider med bær

Drikke
Hylleblomst Unsplash Corina Rainer

Hylleblomstdrikk

Drikke
Mjod Unsplash

Spontangjæret mjød

Drikke
Honning Spritz Drink Ren Mat Nadinmartinuzzi

Honning spritz

Drikke
Smoothie Barnemat

Smoothie for de minste

Drikke Barnemat
Mettende Smoothie Ren Mat Nr 31 35584 Red

Frokostsmoothie

Grønt Drikke
Havredrikk Ren Mat Nr 31 35584 Red

Havredrikk

Drikke
Toddy Paa Nottemelk

Varmende toddy

Turmat Drikke
Noettemelk

Nøttemelk

Drikke
Lag sider selv Ren Mat nr. 29

Spontangjæret sider

Høste og sylte Drikke
Ren Mat 28 Forside

Bær på sprit

Høste og sylte Drikke
Neste
Ren Mat logo
Utgis av
Oikos
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Ren Mat
Engebrets vei 3, 0275 Oslo
Tel. +47 24 12 41 00
info@renmat.no
www.renmat.no

Ansvarlig redaktør er
Kjersti P. Skar Staarvik.

Ren Mat mottar støtte fra Landbruksdirektoratet.
Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC.
Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan
optimalisere brukeropplevelsen. Se personvernerklæring.

I dette nummeret

Håp

I vårutgaven av Ren Mat vil vi åpne opp for en bredere klimadebatt. Vi møter vi bønder som vil dyrke verden bedre. Ved å understøtte naturens egne prosesser gjennom økologiske og regenerative metoder, øker de jordens fruktbarhet og evne til å fange og lagre karbon. Vi kan lese om vinmakere som er selvforsynte med energi, om myteknuseren Gaute Eiterjord som har skrevet bok om hvordan man parkerer skeptikerne i klimadebatten, og vi lærer om overgangen fra lineære til sirkulære matsystemer. Vi har intervjuet den svenske artisten, forfatteren og grønnsaksdyrkeren Stefan Sundström, som bygger både matjord og fremtid i sin egen kjøkkenhage.

Kjøp Ren Mat

Ren Mat Forside nr 39 HAP