Påskekaffe

1 kopp
Villbrygg cocktail drink Paaskekaffe Foto Dag Dalvang
Annonsørinnhold

Lyst på en frisk påskedessert og en fruktig kaffe? Her får du begge deler i ett! En cocktail med friske appelsintoner, kaffe og krem.

Oppskriften er laget av Villbrygg som lager sesongbaserte og fermenterte alkoholfrie drikker av ville vekster, lokale råvarer og andre spennende ingredienser med oversett potensiale. Slik som naturen er Villbryggs sortiment mangfoldig og forandrer seg stadig – best for jorda, og dessuten mer spennende. Drikkene fra Villbrygg er skapt for å nytes som de er, men i anledning påske er det gøy å piffe opp godsakene litt til cocktails eller mocktails. Sjekk også ut de andre cocktailsene fra Villbrygg: Afterski, Skog Tonic og Viking i Japan.

En flaske Villbrygg Hagen 02
2 ss sukker
1 kopp kaffe
fløte til krem
4 cl Calvados eller Cointreau

  • Hell Hagen 02 i en kjele, kok opp og la småkoke til den er redusert til ca. halvparten av mengden. Tilsett deretter sukker, rør rundt så det løser seg opp. Ta kjelen av platen og la sirupen hvile.
  • Sett på en kaffe, i mellomtiden kan du piske krem.
  • Fyll en kopp med ett par spiseskjeer sirup, Calvados eller Cointreau og kaffe. Rør om. Topp med krem. Voilà – en frisk og fruktig påskekaffe!

Flere oppskrifter