Ren Mat logo
Søk Siste nummer
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Søk Siste nummer
Ren Mat logo
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
  • Fisk og skalldyr
  • Kjøtt
  • Vegetar
  • Pasta
  • Supper
  • Grønt
  • Tilbehør
  • Høste og sylte
  • Melk og ost
  • Turmat
  • Bake
  • Dessert og søtt
  • Drikke
  • Barnemat
EARL GREY KAKE REN MAT LOTTE SHEPHARD

Earl Grey kake

Bake Dessert og søtt
ISKREM DELAAS GARD REN MAT FOTO NADIN MARTINUZZI

Iskrem fra glade høns

Dessert og søtt
RM43 Baskisk ostekake

Baskisk ostekake

Bake Dessert og søtt
BANANBROD MED BANANKARAMELL REN MAT NR 42

Bananbrød med banankaramell

Dessert og søtt
FERMENTERT HAVREGRYN REN MAT NR 41 1216

Fermentert havregryn med honningfermenterte blåbær

Dessert og søtt
Probiotisk yoghurtbar

Frossen probiotisk yoghurt-bar

Dessert og søtt
YOGHURT MED BAER OG NOTTER REN MAT 40 109

Yoghurt med bær, blomster og valnøttkrønsj

Dessert og søtt
RABARBRA PAI REN MAT FOTO LOTTE SHEPHARD

Rabarbrapai

Bake Dessert og søtt
Blodpannekaker N Martinuzzi

Blodpannekaker til fest

Dessert og søtt
Oppskrift blodhelling foto Hallvar Bugge Johnsen

Blodpannekaker

Turmat Dessert og søtt
TYTTEBAERIS RENMAT NADIN MARTINUZZI

Tyttebæris

Dessert og søtt
Riskrem KRISTIN JORGENSEN

Riskrem med siderkaramell

Dessert og søtt
Multesuppe N Martinuzzi

Multesuppe

Turmat Dessert og søtt
Grapaerer Sveinhaug

Gautes pære- og hasselnøttkake

Bake Dessert og søtt
Kaffemat Rm37

Mølsgraut og bakelsgræt

Tilbehør Dessert og søtt
Pannebrod Med Varme Baer Og Rabarbrasukker

Pannebrød med varme bær og rabarbrasukker

Turmat Dessert og søtt
Neste
Ren Mat logo
Utgis av
Oikos
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Ren Mat
Grønlandsleiret 31, 0190 Oslo
Tel. +47 24 12 41 00
info@renmat.no
www.renmat.no

Ansvarlig redaktør er
Kjersti P. Skar Staarvik.

Ren Mat mottar støtte fra Landbruksdirektoratet.
Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC.
Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan
optimalisere brukeropplevelsen. Se personvernerklæring.

I dette nummeret

Adjø solidaritet?

Nedlagte kornlagre og krig i Europas kornkammer, hvordan står det egentlig til med Norges selvforsyning? Solidaritet rundt matproduksjon har ikke vært viktigere siden andre verdens krig. Hvordan fø den norske befolkningen, samtidig som vi ikke hindrer andre land i å gjøre det samme? Ren Mat har tatt en prat med folk som generalløytnanten i Norge og bønder som jobber for matproduksjon på norske ressurser. Du finner også solidariske oppskrifter, dyrketips og grønne råd. God lesning!

Kjøp Ren Mat

Ren Mat nr44 forside