Ren Mat logo
Søk Siste nummer
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Søk Siste nummer
Ren Mat logo
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
  • Fisk og skalldyr
  • Kjøtt
  • Vegetar
  • Pasta
  • Supper
  • Grønt
  • Tilbehør
  • Høste og sylte
  • Turmat
  • Bake
  • Dessert og søtt
  • Drikke
  • Barnemat
Blodpannekaker N Martinuzzi

Blodpannekaker til fest

Dessert og søtt
Oppskrift blodhelling foto Hallvar Bugge Johnsen

Blodpannekaker

Turmat Dessert og søtt
TYTTEBAERIS RENMAT NADIN MARTINUZZI

Tyttebæris

Dessert og søtt
Riskrem KRISTIN JORGENSEN

Riskrem med siderkaramell

Dessert og søtt
Multesuppe N Martinuzzi

Multesuppe

Turmat Dessert og søtt
Grapaerer Sveinhaug

Gautes pære- og hasselnøttkake

Bake Dessert og søtt
Kaffemat Rm37

Mølsgraut og bakelsgræt

Tilbehør Dessert og søtt
Pannebrod Med Varme Baer Og Rabarbrasukker

Pannebrød med varme bær og rabarbrasukker

Turmat Dessert og søtt
Bananbrod Ny

Bananbrød

Bake Dessert og søtt
Ren Mat Kombucha Sorbet

Kombucha-sorbé med bær

Dessert og søtt
Hirsemuffins Ren Mat Nadinmartinuzzi

Hirsemuffins med gresskar

Bake Dessert og søtt
Daisyseplekake Mona Tveit Sjoberg

Daisys eplekake

Bake Dessert og søtt
Ren Mat 32 41036 Ukemeny Gronnsaksvafler

Grønnsaksvafler

Vegetar Dessert og søtt
Ren Mat 32 40898 Ukemeny Mandelkake

Mandel- og rababrakake med bringebær

Bake Dessert og søtt
Bar Cashew Kaffe 0 Web Revir Lise Von Krogh

Energibarer med nøtter, dadler og espresso

Turmat Dessert og søtt
Sjokoladekuler Oslo Raw

Rå sjokoladetrøfler

Turmat Dessert og søtt
Neste
Ren Mat logo
Utgis av
Oikos
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Ren Mat
Engebrets vei 3, 0275 Oslo
Tel. +47 24 12 41 00
info@renmat.no
www.renmat.no

Ansvarlig redaktør er
Kjersti P. Skar Staarvik.

Ren Mat mottar støtte fra Landbruksdirektoratet.
Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC.
Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan
optimalisere brukeropplevelsen. Se personvernerklæring.

I dette nummeret

Sápmi!

Samisk mat bugner av bærekraft og respekt for naturen og den sirkler. Vinterutgaven av Ren Mat gjør et dypdykk i en matkultur som besitter en taus kunnskap som må synliggjøres og holdes i hevd for å ikke bli borte. I denne utgaven møter vi utmarksbonden som har fjell og fjord som jorde, reindriftssamene med vidda og reinen som livsstil, og vi lærer om hvordan urter og ville vekster kan brukes både som en del av et daglig kosthold og for helsa. Vi ser også nærmere på regjerende fettråd og hvordan folkemedisin har blitt high cuisine.

Kjøp Ren Mat

RM38 FORSIDE