Ren Mat logo
Søk Siste nummer
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Søk Siste nummer
Ren Mat logo
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
  • Fisk og skalldyr
  • Kjøtt
  • Vegetar
  • Pasta
  • Supper
  • Grønt
  • Tilbehør
  • Høste og sylte
  • Melk og ost
  • Turmat
  • Bake
  • Dessert og søtt
  • Drikke
  • Barnemat
KIMCHI JJIGAE REN MAT NR 41 1174

Kimchi jjigae – koreansk suppe

Vegetar Supper
GRESSKARSUPPE MED OL OG OST REN MAT NR 41 1137

Gresskarsuppe med øl og ost

Vegetar Supper
FERMENTERT GAZPACHO REN MAT

Fermentert gazpacho

Vegetar Supper
KANTARELLSUPPE FERMENTERT SOPP REN MAT NR 41 1105

Kantarellsuppe med fermentert sopp

Vegetar Supper
BORSCHT FERMENTERTE BETER REN MAT NR 41 1090

Borscht på fermenterte gulbeter og fennikel

Vegetar Supper
SUKKERERTSUPPE MED MISO REN MAT NR 41 1067

Sukkerertsuppe med miso

Kjøtt Vegetar Supper
Anahata Yoga Shepards Pie hel med brokkolipesto og salat

Vegetarisk shepherds pie

Vegetar
REN MAT 40 076

Urtevendt kikertsalat med spinat

Vegetar Grønt
REN MAT 40 089

Smørbakt kål og krydret gulrot med ingefærdressing

Vegetar Grønt
RODBETEBURGER FETA REN MAT

Rødbeteburger med feta og gremolata

Vegetar
QUESEDILLA RESTER REN MAT 40 179

Quesadilla med rester

Kjøtt Vegetar
Rajma Masala dagslys

Rajma masala

Vegetar
BRENNESLESUPPE FOTO LENE JOHANSEN

Brenneslesuppe med hvitvin

Vegetar
HAVREROT GRATENG REN MAT JULIANES KOKEBOK

Kremet grateng med havrerot

Vegetar
Kalrotbiff og Guohpermalli N Martinuzzi

Kålrotbiff og Guohpermálli – rognbollesuppe fra Kåfjord etter sjøsamisk tradisjon

Kjøtt Vegetar
Filopai med rotgronnsaker Ren Mat Julianes Kokebok

Filopai med portvinsbakt purre og rødbete

Vegetar
Tilbake
Neste
Ren Mat logo
Utgis av
Økologisk Norge
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Ren Mat
Grønlandsleiret 31, 0190 Oslo
Tel. Økologisk Norge: +47 24 12 41 00
info@renmat.no
www.renmat.no

Ansvarlig redaktør er
Kjersti P. Skar Staarvik
kjersti@renmat.no

Ren Mat er medlem av Fagpressen og arbeider etter Redaktørplakaten og Vær varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Vil du bli medlem i Økologisk Norge? Som medlem får du Ren Mat i postkassen hver sesong. Bli medlem her

Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC.
Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan
optimalisere brukeropplevelsen. Se personvernerklæring.

I dette nummeret

Biohacking for folket

I denne utgaven av Ren Mat undersøker vi begrepet Biohacking. Hvordan kan metodene hjelpe oss på veien mot et bedre, sunnere og kanskje også et lengre liv? Kanskje er det noe å plukke opp her? For sannheten er at antall syke i dette landet ser ut til å øke i samme takt som vi også får det bedre. Hvordan knekke dette paradokset?

Kjøp Ren Mat

Forside nr56