Ren Mat logo
Søk Siste nummer
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Søk Siste nummer
Ren Mat logo
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
  • Fisk og skalldyr
  • Kjøtt
  • Vegetar
  • Pasta
  • Supper
  • Grønt
  • Tilbehør
  • Høste og sylte
  • Melk og ost
  • Turmat
  • Bake
  • Dessert og søtt
  • Drikke
  • Barnemat
Hvit fisk med syltet rodlok BARE restaurant Foto Kristin Jorgensen

Hvit fisk med syltet rødløk, brokkolini, sider og rømme

Fisk og skalldyr
Blaaskjell i sider BARE restaurant foto Kristin Jorgensen

Blåskjell med sider

Fisk og skalldyr
Saltfisk sennepssaus klappakake N Martinuzzi

Saltfisk med sennepssaus på klappakake

Fisk og skalldyr Bake
Snarrakafisk foto Hallvar Bugge Johnsen

Snarrakafisk a la Jan Sundset

Fisk og skalldyr
Sildegryn Fra Steigen2 Rm37

Sildegryn fra Steigen

Fisk og skalldyr Supper
Grava Roye Med Sennepssaus Rm37

Grava røye med sennepssaus

Fisk og skalldyr Tilbehør
Bbq Makrell I Avispapir

BBQ makrell i avispapir

Fisk og skalldyr
Pannestekt Flyndre Med Brokkolisalat2

Pannestekt flyndre med brokkolisalat

Fisk og skalldyr
Ren Mat Sild Og Svartrot

Panert sild med glasert svartrot

Fisk og skalldyr
Gjedderogn Ren Mat Lotte Shephard

Raket gjedderogn

Fisk og skalldyr
Gjeddekakergjedderogn Ren Mat Lotte Shephard

Gjeddekaker på to måter

Fisk og skalldyr
Ren Mat Osters

Gratinerte stillehavsøsters

Fisk og skalldyr
Ren Mat Asiatisk Sei

Rask sei på asiatisk vis

Fisk og skalldyr
Ren Mat Kveite Med Rodbet Gronnkal

Kveite med byggotto og rødbet

Fisk og skalldyr
Ren Mat Hot Pot Torsk

Hot pot med torsk

Fisk og skalldyr
Ren Mat Torsketunger

Torsketunger med chilimajones

Fisk og skalldyr
Tilbake
Neste
Ren Mat logo
Utgis av
Økologisk Norge
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Ren Mat
Grønlandsleiret 31, 0190 Oslo
Tel. Økologisk Norge: +47 24 12 41 00
info@renmat.no
www.renmat.no

Ansvarlig redaktør er
Kjersti P. Skar Staarvik
kjersti@renmat.no

Ren Mat er medlem av Fagpressen og arbeider etter Redaktørplakaten og Vær varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Vil du bli medlem i Økologisk Norge? Som medlem får du Ren Mat i postkassen hver sesong. Bli medlem her

Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC.
Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan
optimalisere brukeropplevelsen. Se personvernerklæring.

I dette nummeret

Biohacking for folket

I denne utgaven av Ren Mat undersøker vi begrepet Biohacking. Hvordan kan metodene hjelpe oss på veien mot et bedre, sunnere og kanskje også et lengre liv? Kanskje er det noe å plukke opp her? For sannheten er at antall syke i dette landet ser ut til å øke i samme takt som vi også får det bedre. Hvordan knekke dette paradokset?

Kjøp Ren Mat

Forside nr56