Ren Mat logo
Søk Siste nummer
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Søk Siste nummer
Ren Mat logo
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
  • Fisk og skalldyr
  • Kjøtt
  • Vegetar
  • Pasta
  • Supper
  • Grønt
  • Tilbehør
  • Høste og sylte
  • Turmat
  • Bake
  • Dessert og søtt
  • Drikke
  • Barnemat
Ren Mat 32 41002 Ukemeny Linsesalat

Smørstekt linsesalat med ferskvannskreps

Fisk og skalldyr
Klippfisk Rm30

Stekt klippfisk med stappe

Fisk og skalldyr
Snokrabbe Asiatisk

Snøkrabbe på asiatisk vis

Fisk og skalldyr
Orret Ertepure Bonnepasta

Ørret, ertepuré og bønnepasta

Fisk og skalldyr
Krabbeburger

Krabbeburgere

Fisk og skalldyr
Reker, quinoa, avokado

Reker, quinoa og bær

Fisk og skalldyr
Stekt Fisk Med Nykal

Makrell med nykål

Fisk og skalldyr
Gravetmakrell

Gravet fisk

Fisk og skalldyr
Sei Med Fro

Sei med stekt løk

Fisk og skalldyr
Salat Med Rokt Makrell

Røkt makrell på grønn seng

Fisk og skalldyr
Ceviche Av Skrei

Ceviche av skrei

Fisk og skalldyr
Stekt Sild

Stekt sild med sursøte rødbeter

Fisk og skalldyr
Skrei med linser og bonner

Skrei med linser og bønner

Fisk og skalldyr
Fisk I Form

Fin fisk i form

Fisk og skalldyr
Hvit Fisk Med Gronnkalpesto

Hvit fisk med grønnkålpesto

Fisk og skalldyr
Kveite Med Syltet Lok

Kveite med syltet løk

Fisk og skalldyr
Tilbake
Neste
Ren Mat logo
Utgis av
Oikos
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Ren Mat
Engebrets vei 3, 0275 Oslo
Tel. +47 24 12 41 00
info@renmat.no
www.renmat.no

Ansvarlig redaktør er
Kjersti P. Skar Staarvik.

Ren Mat mottar støtte fra Landbruksdirektoratet.
Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC.
Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan
optimalisere brukeropplevelsen. Se personvernerklæring.

I dette nummeret

Håp

I vårutgaven av Ren Mat vil vi åpne opp for en bredere klimadebatt. Vi møter vi bønder som vil dyrke verden bedre. Ved å understøtte naturens egne prosesser gjennom økologiske og regenerative metoder, øker de jordens fruktbarhet og evne til å fange og lagre karbon. Vi kan lese om vinmakere som er selvforsynte med energi, om myteknuseren Gaute Eiterjord som har skrevet bok om hvordan man parkerer skeptikerne i klimadebatten, og vi lærer om overgangen fra lineære til sirkulære matsystemer. Vi har intervjuet den svenske artisten, forfatteren og grønnsaksdyrkeren Stefan Sundström, som bygger både matjord og fremtid i sin egen kjøkkenhage.

Kjøp Ren Mat

Ren Mat Forside nr 39 HAP