Ren Mat logo
Søk Siste nummer
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Søk Siste nummer
Ren Mat logo
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
  • Fisk og skalldyr
  • Kjøtt
  • Vegetar
  • Pasta
  • Supper
  • Grønt
  • Tilbehør
  • Høste og sylte
  • Melk og ost
  • Turmat
  • Bake
  • Dessert og søtt
  • Drikke
  • Barnemat
  • Hudpleie
Blaskjellgryte Eplesider Ren Mat Nadin Martinuzzi

Blåskjellgryte med eplesider

Fisk og skalldyr
Ren Mat 32 40872 Ukemeny Sei

Sei i urtemarinade med nypotet

Fisk og skalldyr
Ren Mat 32 41002 Ukemeny Linsesalat

Smørstekt linsesalat med ferskvannskreps

Fisk og skalldyr
Klippfisk Rm30

Stekt klippfisk med stappe

Fisk og skalldyr
Snokrabbe Asiatisk

Snøkrabbe på asiatisk vis

Fisk og skalldyr
Orret Ertepure Bonnepasta

Ørret, ertepuré og bønnepasta

Fisk og skalldyr
Krabbeburger

Krabbeburgere

Fisk og skalldyr
Reker, quinoa, avokado

Reker, quinoa og bær

Fisk og skalldyr
Stekt Fisk Med Nykal

Makrell med nykål

Fisk og skalldyr
Gravetmakrell

Gravet fisk

Fisk og skalldyr
Sei Med Fro

Sei med stekt løk

Fisk og skalldyr
Salat Med Rokt Makrell

Røkt makrell på grønn seng

Fisk og skalldyr
Ceviche Av Skrei

Ceviche av skrei

Fisk og skalldyr
Stekt Sild

Stekt sild med sursøte rødbeter

Fisk og skalldyr
Skrei med linser og bonner

Skrei med linser og bønner

Fisk og skalldyr
Fisk I Form

Fin fisk i form

Fisk og skalldyr
Tilbake
Neste
Ren Mat logo
Utgis av
Økologisk Norge
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Ren Mat
Grønlandsleiret 31, 0190 Oslo
Tel. Økologisk Norge: +47 24 12 41 00
info@renmat.no
www.renmat.no

Ansvarlig redaktør er
Kjersti P. Skar Staarvik
kjersti@renmat.no

Ren Mat er medlem av Fagpressen og arbeider etter Redaktørplakaten og Vær varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Vil du bli medlem i Økologisk Norge? Som medlem får du Ren Mat i postkassen hver sesong. Bli medlem her

Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC.
Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan
optimalisere brukeropplevelsen. Se personvernerklæring.

I dette nummeret

Samberging

Hva gjør vi når maten vår hviler på import som kan stoppe over natten? Hvordan bygger vi beredskap i et matsystem som mister både kunnskap og nærhet til ressursene? Og hva skjer når selvberging møter sin egen grense – og fellesskapet må overta? I vinterutgaven spør vi hvor maten egentlig begynner, og hva som skal til for at den skal bære oss i en urolig verden.

Kjøp Ren Mat

Ren Mat nr58 forside