Ren Mat logo
Søk Siste nummer
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Søk Siste nummer
Ren Mat logo
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
  • Fisk og skalldyr
  • Kjøtt
  • Vegetar
  • Pasta
  • Supper
  • Grønt
  • Tilbehør
  • Høste og sylte
  • Melk og ost
  • Turmat
  • Bake
  • Dessert og søtt
  • Drikke
  • Barnemat
BYGGOTTO SOLIDARISK KOKEBOK REN MAT NADIN MARTINUZZI

Byggotto med tørrfisk

Fisk og skalldyr
RUGBROD AURION REN MAT JOREM

Rugbrød fra Aurion Bakeri

Bake
LANGTIDSHEVET BROD JOREM REN MAT

Langtidshevet urkornbrød fra Jørem

Bake
GRILLFEST MED VENNER REN MAT NADIN MARTINUZZI 2

Grillfest med venner

Vegetar Tilbehør
BRUSEBADBOLLER AURION BAKERI REN MAT NADIN MARTINUZZI

Brusebadboller

Bake
EARL GREY KAKE REN MAT LOTTE SHEPHARD

Earl Grey kake

Bake Dessert og søtt
Blomkal og brokkoligrateng Dennis Asbjornsen Ren Mat

Dennis’ brokkoligrateng

Kjøtt Vegetar
ISKREM DELAAS GARD REN MAT FOTO NADIN MARTINUZZI

Iskrem fra glade høns

Dessert og søtt
Myrmjolk Sellanraa

Myrmjølk

Melk og ost
Yoghurt

Hjemmelaget yoghurt

Melk og ost
RM43 Baskisk ostekake

Baskisk ostekake

Bake Dessert og søtt
RM43 pizza med tradisjonsoster

Pizza med norske tradisjonsoster

Kjøtt Vegetar
RM43 Tomatpai med vellagret fastost

Tomatpai med vellagret fastost

Vegetar Bake
RM43 Potetsalat med pultostromme

Potetsalat med pultost-rømme

Vegetar Tilbehør
RM43 Salat med hvit geitost og ovnsbakt rabarbra

Salat med hvit geitost og ovnsbakt rabarbra

Grønt
RM43 bakt kittmodnet ost

Bakt kittmodnet ost

Tilbehør Melk og ost
Tilbake
Neste
Ren Mat logo
Utgis av
Økologisk Norge
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Ren Mat
Grønlandsleiret 31, 0190 Oslo
Tel. Økologisk Norge: +47 24 12 41 00
info@renmat.no
www.renmat.no

Ansvarlig redaktør er
Kjersti P. Skar Staarvik
kjersti@renmat.no

Ren Mat er medlem av Fagpressen og arbeider etter Redaktørplakaten og Vær varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Vil du bli medlem i Økologisk Norge? Som medlem får du Ren Mat i postkassen hver sesong. Bli medlem her

Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC.
Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan
optimalisere brukeropplevelsen. Se personvernerklæring.

I dette nummeret

Biohacking for folket

I denne utgaven av Ren Mat undersøker vi begrepet Biohacking. Hvordan kan metodene hjelpe oss på veien mot et bedre, sunnere og kanskje også et lengre liv? Kanskje er det noe å plukke opp her? For sannheten er at antall syke i dette landet ser ut til å øke i samme takt som vi også får det bedre. Hvordan knekke dette paradokset?

Kjøp Ren Mat

Forside nr56