Ren Mat logo
Søk Siste nummer
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Søk Siste nummer
Ren Mat logo
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
  • Fisk og skalldyr
  • Kjøtt
  • Vegetar
  • Pasta
  • Supper
  • Grønt
  • Tilbehør
  • Høste og sylte
  • Melk og ost
  • Turmat
  • Bake
  • Dessert og søtt
  • Drikke
  • Barnemat
Fastelavnsboller Maren Ekra Frohaug2

Fastelavnsboller

Dessert og søtt
Pavlova med epler og salt karamell

Pavlova med smørstekte epler og salt karamell

Dessert og søtt
Ostegalette

Ostegalette med karamellisert løk

Melk og ost
Mikal Tessem Larsen Lovetannrot

Løvetannkaffi

Drikke
Malin Gimle Labraten Spro kylling

Sprø kyllinglår med spicy råkostsalat

Kjøtt Tilbehør
Mona Moe Machava Blomsterkake

Den ville kaka

Bake Dessert og søtt
Mona Moe Machava Drink

Skjærgårdshagens signaturdrink

Drikke
Malin Gimle Labraten gratinert potet nr45

Grateng med potet, rødbete og eple

Vegetar Grønt
Malin Gimle Labraten spro lapper nr45

Sprø pastinakklapper med lagret ost

Vegetar Grønt
Fenalar Foto Nadin Martinuzzi

Lag fenalår selv

Kjøtt
Torket kjott

Speket, tørket og gravet kjøtt

Kjøtt
Syltede gronnsaker 1

Syltede grønnsaker med Ajo Blanco-dip

Vegetar
SQUASH OG GRESSKAER KAKE REN MAT SOLODARISK KOKEBOK NADIN MARTINUZZI

Søt kake med squash og gresskar

Bake Dessert og søtt
VEGETARLASAGNE SOLIDARISK KOKEBOK REN MAT NADIN MARTINUZZI

Vegetarlasagne med stekt potet

Vegetar
Staelt lam solidarisk kokebok ren mat nadin martinuzzi

Stjælt lam på norsk måte

Kjøtt
OLPANNEKAKER SOLIDARISK KOKEBOK REN MAT NADIN MARTINUZZI

Ølpannekaker

Vegetar Turmat
Tilbake
Neste
Ren Mat logo
Utgis av
Økologisk Norge
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Ren Mat
Grønlandsleiret 31, 0190 Oslo
Tel. Økologisk Norge: +47 24 12 41 00
info@renmat.no
www.renmat.no

Ansvarlig redaktør er
Kjersti P. Skar Staarvik
kjersti@renmat.no

Ren Mat er medlem av Fagpressen og arbeider etter Redaktørplakaten og Vær varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Vil du bli medlem i Økologisk Norge? Som medlem får du Ren Mat i postkassen hver sesong. Bli medlem her

Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC.
Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan
optimalisere brukeropplevelsen. Se personvernerklæring.

I dette nummeret

Biohacking for folket

I denne utgaven av Ren Mat undersøker vi begrepet Biohacking. Hvordan kan metodene hjelpe oss på veien mot et bedre, sunnere og kanskje også et lengre liv? Kanskje er det noe å plukke opp her? For sannheten er at antall syke i dette landet ser ut til å øke i samme takt som vi også får det bedre. Hvordan knekke dette paradokset?

Kjøp Ren Mat

Forside nr56