Ren Mat logo
Søk Siste nummer
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Søk Siste nummer
Ren Mat logo
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
  • Fisk og skalldyr
  • Kjøtt
  • Vegetar
  • Pasta
  • Supper
  • Grønt
  • Tilbehør
  • Høste og sylte
  • Melk og ost
  • Turmat
  • Bake
  • Dessert og søtt
  • Drikke
  • Barnemat
  • Hudpleie
Foto Nadin Martinuzzi Graten

Grateng med asparges og potet

Tilbehør
Foto Mats Dreyer Chiagrot 1 copy

Chiapudding med bringebær

Brokkolisalat med bacon

Brokkolisalat

Grønt
Mikal Tessem Larsen

Geitramste

Høste og sylte
DSC 9405 2

Brennesleøl

løksuppe

Fransk løksuppe

Risotto

Risotto milanese

Kjøtt
Nadin Martinuzzi Skrei

Skrei med stuing av spinat og sukkererter

Fisk og skalldyr
Maren Ekra Frohaug 2023 01 20 Pai 2

Grønnsakspai

Vegetar
japanske gyoza

Gyoza

Vegetar
Paerecrumble

Pære- og gresskarcrumble med brødsmuler

Dessert og søtt
Malin Gimle Labraten Pasta med kyllinglever

Pasta med kyllinglever og purreolje

Pasta
Ovnsbakte gulrotter

Ovnsbakte gulrøtter med ostesaus

Vegetar
Hønsesuppe

Spicy hønsesuppe med kimchi

Supper
Fastelavnsboller Maren Ekra Frohaug2

Fastelavnsboller

Dessert og søtt
Pavlova med epler og salt karamell

Pavlova med smørstekte epler og salt karamell

Dessert og søtt
Tilbake
Neste
Ren Mat logo
Utgis av
Økologisk Norge
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Ren Mat
Grønlandsleiret 31, 0190 Oslo
Tel. Økologisk Norge: +47 24 12 41 00
info@renmat.no
www.renmat.no

Ansvarlig redaktør er
Kjersti P. Skar Staarvik
kjersti@renmat.no

Ren Mat er medlem av Fagpressen og arbeider etter Redaktørplakaten og Vær varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Vil du bli medlem i Økologisk Norge? Som medlem får du Ren Mat i postkassen hver sesong. Bli medlem her

Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC.
Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan
optimalisere brukeropplevelsen. Se personvernerklæring.

I dette nummeret

De små ting

I høstutgaven av Ren Mat ser vi på de små ting – fra jordmikrober til krekling og småbrukere som satser nært. Vi møter Barbro Raen Thomassen i kjøkkenhagen, snakker om økologi med Tor Jacob Solberg og blir med inn i minihus. Kanskje er det nettopp i detaljene vi finner de store svarene?

Kjøp Ren Mat

Skjermbilde 2025 08 27 kl 21 59 48