Chiapudding med bringebær
1 posjon
En enkel og god frokost, som også egner seg i matboksen til barna. Investerer du ett minutt på å lage puddingen om kvelden, har du en deilig frokost klar neste morgen. Den vil holde deg mett lenge.
Oppskrift: Bente Josefsen
Allergener: ingen
DU TRENGER
2 dl kokosmelk (vanlig, ikke lett)
2 ss chiafrø
½ ts kanel
ca. 10 bringebær, friske eller frosne
FREMGANGSMÅTE
- Bland kokosmelken, chiafrøene og kanel.
- Noen pakker med kokosmelk må røres sammen fordi væsken og den
faste massen kan ha skilt seg. - Røres fort sammen med en gaffel.
- Hell massen i en tett beholder, gjerne i et glass med lokk. Bør stå minimum 2 timer, men gjerne over natten.
- Topp med bringebær før du spiser.
TIPS
Knus noen bringebær med en gaffel, så har du en frisk bringebærsaus
til chia-puddingen. Vil du gjøre det ekstra friskt, kan du toppe puddingen
med frisk mynte. Du kan også erstatte bringebær med andre bær. Bringebær er de bærene som inneholder minst sukker.