Ren Mat logo
Søk Siste nummer
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Søk Siste nummer
Ren Mat logo
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
  • Fisk og skalldyr
  • Kjøtt
  • Vegetar
  • Pasta
  • Supper
  • Grønt
  • Tilbehør
  • Høste og sylte
  • Melk og ost
  • Turmat
  • Bake
  • Dessert og søtt
  • Drikke
  • Barnemat
RODBETEBURGER FETA REN MAT

Rødbeteburger med feta og gremolata

Vegetar
QUESEDILLA RESTER REN MAT 40 179

Quesadilla med rester

Kjøtt Vegetar
Rajma Masala dagslys

Rajma masala

Vegetar
RABARBRA PAI REN MAT FOTO LOTTE SHEPHARD

Rabarbrapai

Bake Dessert og søtt
Hvit fisk med syltet rodlok BARE restaurant Foto Kristin Jorgensen

Hvit fisk med syltet rødløk, brokkolini, sider og rømme

Fisk og skalldyr
Blaaskjell i sider BARE restaurant foto Kristin Jorgensen

Blåskjell med sider

Fisk og skalldyr
LOKURT 2 FOTO LENE JOHANSEN

Løkurt: puré, pesto og dipp

Tilbehør Høste og sylte
BRENNESLESUPPE FOTO LENE JOHANSEN

Brenneslesuppe med hvitvin

Vegetar
Villbrygg cocktail drink Paaskekaffe Foto Dag Dalvang

Påskekaffe

Drikke
Villbrygg cocktail drink Skog Tonic Foto Dag Dalvang

Skog Tonic

Drikke
Villbrygg cocktail drink Viking i Japan Foto Dag Dalvang

Viking i Japan

Drikke
Villbrygg cocktail drink Afterski Foto Dag Dalvang

Afterski mocktail

Drikke
Saltfisk sennepssaus klappakake N Martinuzzi

Saltfisk med sennepssaus på klappakake

Fisk og skalldyr Bake
HAVREROT GRATENG REN MAT JULIANES KOKEBOK

Kremet grateng med havrerot

Vegetar
Kalrotbiff og Guohpermalli N Martinuzzi

Kålrotbiff og Guohpermálli – rognbollesuppe fra Kåfjord etter sjøsamisk tradisjon

Kjøtt Vegetar
Filopai med rotgronnsaker Ren Mat Julianes Kokebok

Filopai med portvinsbakt purre og rødbete

Vegetar
Tilbake
Neste
Ren Mat logo
Utgis av
Økologisk Norge
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Ren Mat
Grønlandsleiret 31, 0190 Oslo
Tel. Økologisk Norge: +47 24 12 41 00
info@renmat.no
www.renmat.no

Ansvarlig redaktør er
Kjersti P. Skar Staarvik
kjersti@renmat.no

Ren Mat er medlem av Fagpressen og arbeider etter Redaktørplakaten og Vær varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Vil du bli medlem i Økologisk Norge? Som medlem får du Ren Mat i postkassen hver sesong. Bli medlem her

Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC.
Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan
optimalisere brukeropplevelsen. Se personvernerklæring.

I dette nummeret

Biohacking for folket

I denne utgaven av Ren Mat undersøker vi begrepet Biohacking. Hvordan kan metodene hjelpe oss på veien mot et bedre, sunnere og kanskje også et lengre liv? Kanskje er det noe å plukke opp her? For sannheten er at antall syke i dette landet ser ut til å øke i samme takt som vi også får det bedre. Hvordan knekke dette paradokset?

Kjøp Ren Mat

Forside nr56