Ren Mat logo
Søk Siste nummer
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Søk Siste nummer
Ren Mat logo
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
  • Fisk og skalldyr
  • Kjøtt
  • Vegetar
  • Pasta
  • Supper
  • Grønt
  • Tilbehør
  • Høste og sylte
  • Melk og ost
  • Turmat
  • Bake
  • Dessert og søtt
  • Drikke
  • Barnemat
Suppe med sellerirot og blomkal Ren Mat Julianes Kokebok

Suppe med sellerirot og blomkål

Vegetar Supper
Snarrakafisk foto Hallvar Bugge Johnsen

Snarrakafisk a la Jan Sundset

Fisk og skalldyr
Blodpannekaker N Martinuzzi

Blodpannekaker til fest

Dessert og søtt
Suovas reinhjerte N Martinuzzi

Suovas - lettrøkt reinhjerte

Kjøtt Tilbehør
Oppskrift blodhelling foto Hallvar Bugge Johnsen

Blodpannekaker

Turmat Dessert og søtt
Kaffeost reni jasinski wright

Elise Helenes kaffeost

Tilbehør Melk og ost Turmat
Margbein N Martinuzzi

Margbein og buljong

Kjøtt Drikke
Samisk tynnbrod

Samisk tynnbrød

Turmat Bake
Bidus N Martinuzzi

Biđus

Kjøtt
TYTTEBAERIS RENMAT NADIN MARTINUZZI

Tyttebæris

Dessert og søtt
Riskrem KRISTIN JORGENSEN

Riskrem med siderkaramell

Dessert og søtt
Surkal KRISTIN JORGENSEN

Surkål med sider

Vegetar Tilbehør
Ribbe KRISTIN JORGENSEN

Ribbe med sider

Kjøtt
Multesuppe N Martinuzzi

Multesuppe

Turmat Dessert og søtt
Reinkjottpizza N Martinuzzi

Reinkjøttpizza

Kjøtt
Kjottrull Rm37

Kjøttrull

Kjøtt Tilbehør
Tilbake
Neste
Ren Mat logo
Utgis av
Økologisk Norge
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Ren Mat
Grønlandsleiret 31, 0190 Oslo
Tel. Økologisk Norge: +47 24 12 41 00
info@renmat.no
www.renmat.no

Ansvarlig redaktør er
Kjersti P. Skar Staarvik
kjersti@renmat.no

Ren Mat er medlem av Fagpressen og arbeider etter Redaktørplakaten og Vær varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Vil du bli medlem i Økologisk Norge? Som medlem får du Ren Mat i postkassen hver sesong. Bli medlem her

Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC.
Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan
optimalisere brukeropplevelsen. Se personvernerklæring.

I dette nummeret

Biohacking for folket

I denne utgaven av Ren Mat undersøker vi begrepet Biohacking. Hvordan kan metodene hjelpe oss på veien mot et bedre, sunnere og kanskje også et lengre liv? Kanskje er det noe å plukke opp her? For sannheten er at antall syke i dette landet ser ut til å øke i samme takt som vi også får det bedre. Hvordan knekke dette paradokset?

Kjøp Ren Mat

Forside nr56