Ren Mat logo
Søk Siste nummer
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Søk Siste nummer
Ren Mat logo
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
  • Fisk og skalldyr
  • Kjøtt
  • Vegetar
  • Pasta
  • Supper
  • Grønt
  • Tilbehør
  • Høste og sylte
  • Melk og ost
  • Turmat
  • Bake
  • Dessert og søtt
  • Drikke
  • Barnemat
Fylte Mangold Tzatziki

Fylt mangold med tzatziki

Vegetar
Quinoasalat Med Epleogsopp

Quinoa med steinsopp og eple

Vegetar Grønt
Bokhveteotto

Bokhveteotto

Vegetar
Cannelloni

Cannelloni med grønt

Vegetar Pasta
grønnsaksgrateng

Grønnsaksgrateng

Vegetar
Neslesuppe

Neslesuppe

Vegetar Supper
Parmesanterte

Parmesanterter

Vegetar Melk og ost
Tortilla

Spansk tortilla

Vegetar
Kald Bonnesalat

Kald bønnesalat med urter

Vegetar Grønt
Bonnesalat 25

Salat av grønne bønner

Vegetar Grønt
Pytt I Panne 25

Grønn pytt i panne

Vegetar Grønt
Sommerruller

Sommerruller

Fisk og skalldyr Vegetar
Kantarellpasta 2017

Kantarellpasta

Vegetar Pasta
Potetsuppe Med Hvitlok

Hvitløk- og potetsuppe

Vegetar Supper Turmat
Potetsalat Med Karamelisert Løk

Potetsalat med karamellisert løk

Vegetar Tilbehør
Sommerfuglpasta

Sommerfuglpasta

Vegetar
Tilbake
Neste
Ren Mat logo
Utgis av
Økologisk Norge
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Ren Mat
Grønlandsleiret 31, 0190 Oslo
Tel. Økologisk Norge: +47 24 12 41 00
info@renmat.no
www.renmat.no

Ansvarlig redaktør er
Kjersti P. Skar Staarvik
kjersti@renmat.no

Ren Mat er medlem av Fagpressen og arbeider etter Redaktørplakaten og Vær varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Vil du bli medlem i Økologisk Norge? Som medlem får du Ren Mat i postkassen hver sesong. Bli medlem her

Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC.
Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan
optimalisere brukeropplevelsen. Se personvernerklæring.

I dette nummeret

Biohacking for folket

I denne utgaven av Ren Mat undersøker vi begrepet Biohacking. Hvordan kan metodene hjelpe oss på veien mot et bedre, sunnere og kanskje også et lengre liv? Kanskje er det noe å plukke opp her? For sannheten er at antall syke i dette landet ser ut til å øke i samme takt som vi også får det bedre. Hvordan knekke dette paradokset?

Kjøp Ren Mat

Forside nr56