Ren Mat logo
Søk Siste nummer
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Søk Siste nummer
Ren Mat logo
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
  • Fisk og skalldyr
  • Kjøtt
  • Vegetar
  • Pasta
  • Supper
  • Grønt
  • Tilbehør
  • Høste og sylte
  • Melk og ost
  • Turmat
  • Bake
  • Dessert og søtt
  • Drikke
  • Barnemat
  • Hudpleie
Ren Mat Blomkal Burger

Blomkålburger med ertepuré og syltet rødløk

Vegetar
Sjospagetti Thenortherncompany

Sjøspagetti med sopp og soyasmør

Vegetar Pasta
Soppkraft Web Foto Lotte Shephard Ren Mat

Soppkraft med smak av Japan

Vegetar Supper Høste og sylte
Ren Mat Le Creuset Cassoulet Ny

Cassoulet med hvite bønner og sopp

Vegetar
Honningglaserte Gulrotter Ren Mat Nadinmartinuzzi

Honningglaserte gulrøtter med nøttesmør

Vegetar Grønt
Potetwok Ren Mat Nadin Martinuzzi

Potetwok med kantareller

Vegetar
Rotfruktgrateng Ren Mat Nadin Martinuzzi

Iselins rotfruktgrateng

Vegetar
Rodbetesalat Ren Mat Nadin Martinuzzi

Georgisk rødbetsalat

Vegetar Grønt
Egg Pastinakk Ren Mat Nadin Martinuzzi

Bakt persillerot med egg

Vegetar
Ren Mat 32 41017 Ukemeny Filopai

Filopai med spinat, fetaost (og skinke)

Kjøtt Vegetar
Ren Mat 32 41036 Ukemeny Gronnsaksvafler

Grønnsaksvafler

Vegetar Dessert og søtt
Ren Mat 32 40963 Ukemeny Empanadas

Empanadas med to fyll

Vegetar
Ren Mat 32 40959 Ukemeny Aubergine Grateng

Auberginegrateng

Vegetar
Ren Mat 32 40825 Barnemat Grot

Grøt med havre, hirse og blåbær

Vegetar Turmat Barnemat
Ribollita

Ribollita

Vegetar
Hummus Strandkjeks Pettersen

Hummus med strandkjeks og bakt løk

Vegetar
Tilbake
Neste
Ren Mat logo
Utgis av
Økologisk Norge
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Ren Mat
Grønlandsleiret 31, 0190 Oslo
Tel. Økologisk Norge: +47 24 12 41 00
info@renmat.no
www.renmat.no

Ansvarlig redaktør er
Kjersti P. Skar Staarvik
kjersti@renmat.no

Ren Mat er medlem av Fagpressen og arbeider etter Redaktørplakaten og Vær varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Vil du bli medlem i Økologisk Norge? Som medlem får du Ren Mat i postkassen hver sesong. Bli medlem her

Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC.
Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan
optimalisere brukeropplevelsen. Se personvernerklæring.

I dette nummeret

Samberging

Hva gjør vi når maten vår hviler på import som kan stoppe over natten? Hvordan bygger vi beredskap i et matsystem som mister både kunnskap og nærhet til ressursene? Og hva skjer når selvberging møter sin egen grense – og fellesskapet må overta? I vinterutgaven spør vi hvor maten egentlig begynner, og hva som skal til for at den skal bære oss i en urolig verden.

Kjøp Ren Mat

Ren Mat nr58 forside