Ren Mat logo
Søk Siste nummer
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Søk Siste nummer
Ren Mat logo
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
  • Fisk og skalldyr
  • Kjøtt
  • Vegetar
  • Pasta
  • Supper
  • Grønt
  • Tilbehør
  • Høste og sylte
  • Turmat
  • Bake
  • Dessert og søtt
  • Drikke
  • Barnemat
Suovas reinhjerte N Martinuzzi

Suovas - lettrøkt reinhjerte

Kjøtt Tilbehør
Kaffeost reni jasinski wright

Elise Helenes kaffeost

Tilbehør Turmat
Surkal KRISTIN JORGENSEN

Surkål med sider

Vegetar Tilbehør
Kjottrull Rm37

Kjøttrull

Kjøtt Tilbehør
Skjorost Og Blandsmor Rm37

Skjørost og blandsmør

Vegetar Tilbehør
Grava Roye Med Sennepssaus Rm37

Grava røye med sennepssaus

Fisk og skalldyr Tilbehør
Kaffemat Rm37

Mølsgraut og bakelsgræt

Tilbehør Dessert og søtt
Fermentertgront2

Fermenterte grønnsaker

Tilbehør Høste og sylte
Ertepalegg Med Feta

Ertepålegg med feta og urter

Tilbehør
Ramslokpesto Ren Mat Lotte Shephard

Ramsløkpesto

Grønt Tilbehør
Meisebolle Hjerte Oko

Økologiske meiseboller

Tilbehør
Syltet Tang Ting Med Tang

Syltet tang

Tilbehør Høste og sylte
Zaatar Wikimediacommons

Za'atar kryddermix

Tilbehør
Plommer

Plommesaus

Tilbehør
Bonnepalegg Ren Mat Nr 31 35584 Red

Bønnepålegg

Vegetar Tilbehør
Linsepostei Ren Mat Nr 31 35584 Red

Linsepostei

Vegetar Tilbehør
Neste
Ren Mat logo
Utgis av
Oikos
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Ren Mat
Engebrets vei 3, 0275 Oslo
Tel. +47 24 12 41 00
info@renmat.no
www.renmat.no

Ansvarlig redaktør er
Kjersti P. Skar Staarvik.

Ren Mat mottar støtte fra Landbruksdirektoratet.
Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC.
Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan
optimalisere brukeropplevelsen. Se personvernerklæring.

I dette nummeret

Håp

I vårutgaven av Ren Mat vil vi åpne opp for en bredere klimadebatt. Vi møter vi bønder som vil dyrke verden bedre. Ved å understøtte naturens egne prosesser gjennom økologiske og regenerative metoder, øker de jordens fruktbarhet og evne til å fange og lagre karbon. Vi kan lese om vinmakere som er selvforsynte med energi, om myteknuseren Gaute Eiterjord som har skrevet bok om hvordan man parkerer skeptikerne i klimadebatten, og vi lærer om overgangen fra lineære til sirkulære matsystemer. Vi har intervjuet den svenske artisten, forfatteren og grønnsaksdyrkeren Stefan Sundström, som bygger både matjord og fremtid i sin egen kjøkkenhage.

Kjøp Ren Mat

Ren Mat Forside nr 39 HAP