Ren Mat logo
Søk Siste nummer
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Søk Siste nummer
Ren Mat logo
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
  • Fisk og skalldyr
  • Kjøtt
  • Vegetar
  • Pasta
  • Supper
  • Grønt
  • Tilbehør
  • Høste og sylte
  • Melk og ost
  • Turmat
  • Bake
  • Dessert og søtt
  • Drikke
  • Barnemat
  • Hudpleie
Chips gresskar Adobe RGB print sju raw 8716 kopi 2 stort

Svartkålchips

Tilbehør
C34 A8405 copy stort

Grønn garnityr eller Østens peanøttsaus?

Tilbehør
C34 A0450 copy stort

Nypotetsalat med olje

Tilbehør
REN MAT nr 55 16290 copy

Stekt rosenkål med syltet løk

Tilbehør
REN MAT nr 53 13201 copy kopi

Soppsoya

Tilbehør
OPPSKRIFTSBILDE Bilde av Grillet gronnsaker som i oppskrift

Sommersalat

Grønt Tilbehør
Blomkalscarpaccio DSC 0851 1

Blomkålcarpaccio

Tilbehør
C34 A2114 copy stort

Løvetann-fritters med urtemajones

Tilbehør
Patatas bravas

Patatas bravas & to dipper

Tilbehør
Tomatsaus

Flerbruks-tomatsaus

Vegetar Tilbehør
Kalreit

Kålreit

Vegetar Tilbehør
Relish

Relish - syltet løk med klokkelynghonning

Tilbehør
Foto Nadin Martinuzzi Graten

Grateng med asparges og potet

Tilbehør
Malin Gimle Labraten Spro kylling

Sprø kyllinglår med spicy råkostsalat

Kjøtt Tilbehør
GRILLFEST MED VENNER REN MAT NADIN MARTINUZZI 2

Grillfest med venner

Vegetar Tilbehør
RM43 Potetsalat med pultostromme

Potetsalat med pultost-rømme

Vegetar Tilbehør
Neste
Ren Mat logo
Utgis av
Økologisk Norge
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Ren Mat
Grønlandsleiret 31, 0190 Oslo
Tel. Økologisk Norge: +47 24 12 41 00
info@renmat.no
www.renmat.no

Ansvarlig redaktør er
Kjersti P. Skar Staarvik
kjersti@renmat.no

Ren Mat er medlem av Fagpressen og arbeider etter Redaktørplakaten og Vær varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Vil du bli medlem i Økologisk Norge? Som medlem får du Ren Mat i postkassen hver sesong. Bli medlem her

Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC.
Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan
optimalisere brukeropplevelsen. Se personvernerklæring.

I dette nummeret

Samberging

Hva gjør vi når maten vår hviler på import som kan stoppe over natten? Hvordan bygger vi beredskap i et matsystem som mister både kunnskap og nærhet til ressursene? Og hva skjer når selvberging møter sin egen grense – og fellesskapet må overta? I vinterutgaven spør vi hvor maten egentlig begynner, og hva som skal til for at den skal bære oss i en urolig verden.

Kjøp Ren Mat

Ren Mat nr58 forside