Ren Mat logo
Søk Siste nummer
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Søk Siste nummer
Ren Mat logo
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
  • Fisk og skalldyr
  • Kjøtt
  • Vegetar
  • Pasta
  • Supper
  • Grønt
  • Tilbehør
  • Høste og sylte
  • Melk og ost
  • Turmat
  • Bake
  • Dessert og søtt
  • Drikke
  • Barnemat
  • Hudpleie
Fisk I Form

Fin fisk i form

Fisk og skalldyr
Hvit Fisk Med Gronnkalpesto

Hvit fisk med grønnkålpesto

Fisk og skalldyr
Karamellpudding

Karamellpudding

Dessert og søtt
Tortilla

Spansk tortilla

Vegetar
Kalvepicata

Kalv med kapersmajones

Kjøtt
And med julekrydder

And med julekrydder

Kjøtt
Spagetti alla carbonara

Spagetti alla carbonara

Pasta
Kraft Av Kyllingfotter

Kraft av kyllingføtter

Kjøtt Turmat
Kveite Med Syltet Lok

Kveite med syltet løk

Fisk og skalldyr
Ra Pepperkaker

Rå pepperkaker

Bake Dessert og søtt
Gravlaks

Gravlaks

Fisk og skalldyr
Kjeragu 2

Kjebog i gryte

Kjøtt
Mandelflak til des

Mandelflak

Bake Dessert og søtt
Julekake foto nadin martinuzzi brod og korn

Julekake med surdeig

Bake
Hone 50 Fedd

Kylling med 50 hvitløkfedd

Kjøtt
Jansons

Jansons fristelse

Fisk og skalldyr
Tilbake
Neste
Ren Mat logo
Utgis av
Økologisk Norge
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Ren Mat
Grønlandsleiret 31, 0190 Oslo
Tel. Økologisk Norge: +47 24 12 41 00
info@renmat.no
www.renmat.no

Ansvarlig redaktør er
Kjersti P. Skar Staarvik
kjersti@renmat.no

Ren Mat er medlem av Fagpressen og arbeider etter Redaktørplakaten og Vær varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Vil du bli medlem i Økologisk Norge? Som medlem får du Ren Mat i postkassen hver sesong. Bli medlem her

Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC.
Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan
optimalisere brukeropplevelsen. Se personvernerklæring.

I dette nummeret

Samberging

Hva gjør vi når maten vår hviler på import som kan stoppe over natten? Hvordan bygger vi beredskap i et matsystem som mister både kunnskap og nærhet til ressursene? Og hva skjer når selvberging møter sin egen grense – og fellesskapet må overta? I vinterutgaven spør vi hvor maten egentlig begynner, og hva som skal til for at den skal bære oss i en urolig verden.

Kjøp Ren Mat

Ren Mat nr58 forside