Ren Mat logo
Søk Siste nummer
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Søk Siste nummer
Ren Mat logo
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
  • Fisk og skalldyr
  • Kjøtt
  • Vegetar
  • Pasta
  • Supper
  • Grønt
  • Tilbehør
  • Høste og sylte
  • Melk og ost
  • Turmat
  • Bake
  • Dessert og søtt
  • Drikke
  • Barnemat
  • Hudpleie
Neslesuppe

Neslesuppe

Vegetar Supper
Granskuddmajones

Granskuddolje og -majones

Tilbehør
Sei Med Fro

Sei med stekt løk

Fisk og skalldyr
Salat Med Rokt Makrell

Røkt makrell på grønn seng

Fisk og skalldyr
Lam I Lompe

Lam i lompe

Kjøtt
Ceviche Av Skrei

Ceviche av skrei

Fisk og skalldyr
Stekt Sild

Stekt sild med sursøte rødbeter

Fisk og skalldyr
Mjodurt Hoy Web

Mjødurt i glass og kopper

Høste og sylte Drikke
Skrei med linser og bonner

Skrei med linser og bønner

Fisk og skalldyr
Polser Og Bonner

Røkte pølser og bønner

Kjøtt
Vannkefir Web

Vannkefir

Drikke
Syltet Rodlok

Syltet rødløk

Høste og sylte
Parmesanterte

Parmesanterter

Vegetar Melk og ost
Hone I Vin 2

Høne i vin

Kjøtt
Reisdyr 3

Reinsdyrkaker

Kjøtt
Gyllen Melk Web

Gyllen melk

Melk og ost Drikke
Tilbake
Neste
Ren Mat logo
Utgis av
Økologisk Norge
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Ren Mat
Grønlandsleiret 31, 0190 Oslo
Tel. Økologisk Norge: +47 24 12 41 00
info@renmat.no
www.renmat.no

Ansvarlig redaktør er
Kjersti P. Skar Staarvik
kjersti@renmat.no

Ren Mat er medlem av Fagpressen og arbeider etter Redaktørplakaten og Vær varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Vil du bli medlem i Økologisk Norge? Som medlem får du Ren Mat i postkassen hver sesong. Bli medlem her

Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC.
Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan
optimalisere brukeropplevelsen. Se personvernerklæring.

I dette nummeret

Samberging

Hva gjør vi når maten vår hviler på import som kan stoppe over natten? Hvordan bygger vi beredskap i et matsystem som mister både kunnskap og nærhet til ressursene? Og hva skjer når selvberging møter sin egen grense – og fellesskapet må overta? I vinterutgaven spør vi hvor maten egentlig begynner, og hva som skal til for at den skal bære oss i en urolig verden.

Kjøp Ren Mat

Ren Mat nr58 forside