Ren Mat logo
Søk Siste nummer
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Søk Siste nummer
Ren Mat logo
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
  • Fisk og skalldyr
  • Kjøtt
  • Vegetar
  • Pasta
  • Supper
  • Grønt
  • Tilbehør
  • Høste og sylte
  • Melk og ost
  • Turmat
  • Bake
  • Dessert og søtt
  • Drikke
  • Barnemat
  • Hudpleie
Gresskarkake med mandelkrem

Krydret gresskarkake med mandelkrem

Bake Dessert og søtt
Fylte Mangold Tzatziki

Fylt mangold med tzatziki

Vegetar
Quinoasalat Med Epleogsopp

Quinoa med steinsopp og eple

Vegetar Grønt
Lag sider selv Ren Mat nr. 29

Spontangjæret sider

Høste og sylte Drikke
bjørnebærgalette

Bjørnebærgalette

Dessert og søtt
Ren Mat 28 Forside

Bær på sprit

Høste og sylte Drikke
Krabbeburger

Krabbeburgere

Fisk og skalldyr
Bokhveteotto

Bokhveteotto

Vegetar
Rekesuppe

Rekesuppe

Supper
Cannelloni

Cannelloni med grønt

Vegetar Pasta
Reker, quinoa, avokado

Reker, quinoa og bær

Fisk og skalldyr
Stekt Fisk Med Nykal

Makrell med nykål

Fisk og skalldyr
Ripskake

Ostekake med rips

Bake Dessert og søtt
grønnsaksgrateng

Grønnsaksgrateng

Vegetar
Gravetmakrell

Gravet fisk

Fisk og skalldyr
Bløtekake 2

Jordbærbløtekake

Bake Dessert og søtt
Tilbake
Neste
Ren Mat logo
Utgis av
Økologisk Norge
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Ren Mat
Grønlandsleiret 31, 0190 Oslo
Tel. Økologisk Norge: +47 24 12 41 00
info@renmat.no
www.renmat.no

Ansvarlig redaktør er
Kjersti P. Skar Staarvik
kjersti@renmat.no

Ren Mat er medlem av Fagpressen og arbeider etter Redaktørplakaten og Vær varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Vil du bli medlem i Økologisk Norge? Som medlem får du Ren Mat i postkassen hver sesong. Bli medlem her

Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC.
Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan
optimalisere brukeropplevelsen. Se personvernerklæring.

I dette nummeret

Samberging

Hva gjør vi når maten vår hviler på import som kan stoppe over natten? Hvordan bygger vi beredskap i et matsystem som mister både kunnskap og nærhet til ressursene? Og hva skjer når selvberging møter sin egen grense – og fellesskapet må overta? I vinterutgaven spør vi hvor maten egentlig begynner, og hva som skal til for at den skal bære oss i en urolig verden.

Kjøp Ren Mat

Ren Mat nr58 forside