Ren Mat logo
Søk Siste nummer
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Søk Siste nummer
Ren Mat logo
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
  • Fisk og skalldyr
  • Kjøtt
  • Vegetar
  • Pasta
  • Supper
  • Grønt
  • Tilbehør
  • Høste og sylte
  • Melk og ost
  • Turmat
  • Bake
  • Dessert og søtt
  • Drikke
  • Barnemat
  • Hudpleie
Lam Pa Hyttetur

Lam på hyttetur

Kjøtt Turmat
Kjeconfit

Kjeconfit

Kjøtt
Biscotti

Biscotti med urkorn

Bake
Appelsinsjokolade

Appelsinskall med sjokolade

Dessert og søtt
Sirupskake

Fru Franckes sirupskake

Bake
Glogg

Hjemmelaget gløgg

Drikke
Kokoskuler

Kokoskuler

Dessert og søtt
Pepperkaker Rent Mel

Pepperkaker

Bake
Sjokoladetrøfler

Sjokoladetrøfler

Dessert og søtt
Sennepssaus

Sennepssaus

Tilbehør
Kald Bonnesalat

Kald bønnesalat med urter

Vegetar Grønt
Gronnsakskraft

Grønnsakskraft

Supper Grønt
Vilt og bonnestuing Med

Viltkjøtt med bønner

Kjøtt
Prim

Prim

Tilbehør
Grov potetstappe og pølser

Grov potetstappe og pølser

Kjøtt
Hvit fisk med finhakket gronnsaker

Hvit fisk med grønnsaker

Fisk og skalldyr
Tilbake
Neste
Ren Mat logo
Utgis av
Økologisk Norge
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Ren Mat
Grønlandsleiret 31, 0190 Oslo
Tel. Økologisk Norge: +47 24 12 41 00
info@renmat.no
www.renmat.no

Ansvarlig redaktør er
Kjersti P. Skar Staarvik
kjersti@renmat.no

Ren Mat er medlem av Fagpressen og arbeider etter Redaktørplakaten og Vær varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Vil du bli medlem i Økologisk Norge? Som medlem får du Ren Mat i postkassen hver sesong. Bli medlem her

Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC.
Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan
optimalisere brukeropplevelsen. Se personvernerklæring.

I dette nummeret

Samberging

Hva gjør vi når maten vår hviler på import som kan stoppe over natten? Hvordan bygger vi beredskap i et matsystem som mister både kunnskap og nærhet til ressursene? Og hva skjer når selvberging møter sin egen grense – og fellesskapet må overta? I vinterutgaven spør vi hvor maten egentlig begynner, og hva som skal til for at den skal bære oss i en urolig verden.

Kjøp Ren Mat

Ren Mat nr58 forside