Ren Mat logo
Søk Siste nummer
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Søk Siste nummer
Ren Mat logo
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
  • Fisk og skalldyr
  • Kjøtt
  • Vegetar
  • Pasta
  • Supper
  • Grønt
  • Tilbehør
  • Høste og sylte
  • Melk og ost
  • Turmat
  • Bake
  • Dessert og søtt
  • Drikke
  • Barnemat
  • Hudpleie
Breiflapp Gronn Og Rodkal

Hvit fisk med rød- og grønn kål

Fisk og skalldyr
Grytebrod

Grytebrød

Bake
Paere Belle Helen 25

Pære Belle Hélèn

Dessert og søtt
Hjemmelaget Is

Hjemmelaget is

Dessert og søtt
Bonnesalat 25

Salat av grønne bønner

Vegetar Grønt
Lok Og Reinsdyr 25

Viltkjøtt med løk

Kjøtt
Krydderkaker

Krydderkaker

Bake
Sandkaker

Sandkaker

Bake
Lussekatter

Lussekatter

Bake
Dinkelmester Simons julekake

Dinkelmester Simons julekake

Bake
Bacalao 25

Klippfiskgryte

Fisk og skalldyr
potetlompe

Potetlomper

Bake
Marmelade

Appelsinmarmelade

Høste og sylte
Finnbiff 25

Finnbiff med sopp

Kjøtt Turmat
Pytt I Panne 25

Grønn pytt i panne

Vegetar Grønt
Gremolatasmør

Gremolatasmør

Tilbehør
Tilbake
Neste
Ren Mat logo
Utgis av
Økologisk Norge
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Ren Mat
Grønlandsleiret 31, 0190 Oslo
Tel. Økologisk Norge: +47 24 12 41 00
info@renmat.no
www.renmat.no

Ansvarlig redaktør er
Kjersti P. Skar Staarvik
kjersti@renmat.no

Ren Mat er medlem av Fagpressen og arbeider etter Redaktørplakaten og Vær varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Vil du bli medlem i Økologisk Norge? Som medlem får du Ren Mat i postkassen hver sesong. Bli medlem her

Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC.
Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan
optimalisere brukeropplevelsen. Se personvernerklæring.

I dette nummeret

Samberging

Hva gjør vi når maten vår hviler på import som kan stoppe over natten? Hvordan bygger vi beredskap i et matsystem som mister både kunnskap og nærhet til ressursene? Og hva skjer når selvberging møter sin egen grense – og fellesskapet må overta? I vinterutgaven spør vi hvor maten egentlig begynner, og hva som skal til for at den skal bære oss i en urolig verden.

Kjøp Ren Mat

Ren Mat nr58 forside