Ren Mat logo
Søk Siste nummer
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Søk Siste nummer
Ren Mat logo
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
  • Fisk og skalldyr
  • Kjøtt
  • Vegetar
  • Pasta
  • Supper
  • Grønt
  • Tilbehør
  • Høste og sylte
  • Melk og ost
  • Turmat
  • Bake
  • Dessert og søtt
  • Drikke
  • Barnemat
  • Hudpleie
Daisyseplekake Mona Tveit Sjoberg

Daisys eplekake

Bake Dessert og søtt
Oyungen Pizza Parma Bodil Gilje Revir

Villbakst med kokos

Turmat Bake
190807 Sauegryte 02 Ase Kongsvik

Varmande haustgryte med sau

Kjøtt
Zaatar Wikimediacommons

Za'atar kryddermix

Tilbehør
Ren Mat 32 40872 Ukemeny Sei

Sei i urtemarinade med nypotet

Fisk og skalldyr
Ren Mat 32 41017 Ukemeny Filopai

Filopai med spinat, fetaost (og skinke)

Kjøtt Vegetar
Ren Mat 32 41002 Ukemeny Linsesalat

Smørstekt linsesalat med ferskvannskreps

Fisk og skalldyr
Ren Mat 32 41036 Ukemeny Gronnsaksvafler

Grønnsaksvafler

Vegetar Dessert og søtt
Ren Mat 32 40963 Ukemeny Empanadas

Empanadas med to fyll

Vegetar
Ren Mat 32 40959 Ukemeny Aubergine Grateng

Auberginegrateng

Vegetar
Ren Mat 32 40898 Ukemeny Mandelkake

Mandel- og rababrakake med bringebær

Bake Dessert og søtt
Gulrotmos Barnemat

Gulrotmos med ingefær

Barnemat
Ren Mat 32 40835 Barnemat Linsebolognese

Linsebolognese

Barnemat
Ren Mat 32 40825 Barnemat Grot

Grøt med havre, hirse og blåbær

Vegetar Turmat Barnemat
Smoothie Barnemat

Smoothie for de minste

Drikke Barnemat
Blomkal Potet Sotpotet Barnemat

Mos av blomkål, potet og søtpotet

Barnemat
Tilbake
Neste
Ren Mat logo
Utgis av
Økologisk Norge
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Ren Mat
Grønlandsleiret 31, 0190 Oslo
Tel. Økologisk Norge: +47 24 12 41 00
info@renmat.no
www.renmat.no

Ansvarlig redaktør er
Kjersti P. Skar Staarvik
kjersti@renmat.no

Ren Mat er medlem av Fagpressen og arbeider etter Redaktørplakaten og Vær varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Vil du bli medlem i Økologisk Norge? Som medlem får du Ren Mat i postkassen hver sesong. Bli medlem her

Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC.
Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan
optimalisere brukeropplevelsen. Se personvernerklæring.

I dette nummeret

Samberging

Hva gjør vi når maten vår hviler på import som kan stoppe over natten? Hvordan bygger vi beredskap i et matsystem som mister både kunnskap og nærhet til ressursene? Og hva skjer når selvberging møter sin egen grense – og fellesskapet må overta? I vinterutgaven spør vi hvor maten egentlig begynner, og hva som skal til for at den skal bære oss i en urolig verden.

Kjøp Ren Mat

Ren Mat nr58 forside