Ren Mat logo
Søk Siste nummer
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Søk Siste nummer
Ren Mat logo
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
  • Fisk og skalldyr
  • Kjøtt
  • Vegetar
  • Pasta
  • Supper
  • Grønt
  • Tilbehør
  • Høste og sylte
  • Melk og ost
  • Turmat
  • Bake
  • Dessert og søtt
  • Drikke
  • Barnemat
  • Hudpleie
Ertepure Barnemat

Ertepuré

Barnemat
Brokkolimos Barnemat

Brokkolimos

Barnemat
Plommer

Plommesaus

Tilbehør
Heather gill lgi9gfujmk0 unsplash

Plommesyltetøy

Høste og sylte
Ribollita

Ribollita

Vegetar
Hummus Strandkjeks Pettersen

Hummus med strandkjeks og bakt løk

Vegetar
Dscn5746

Glutenfritt havrebrød

Bake
Ren Mat Ukemeny Falafel Crop

Kikertburgere

Vegetar
Bonnepalegg Ren Mat Nr 31 35584 Red

Bønnepålegg

Vegetar Tilbehør
Linsepostei Ren Mat Nr 31 35584 Red

Linsepostei

Vegetar Tilbehør
Ramensuppe Ren Mat Nr 31 35584 Red

Ramensuppe

Vegetar Supper
peanottkjeks Ren Mat Nr 31 35584 Red

Peanøttkjeks

Turmat Bake
Mettende Smoothie Ren Mat Nr 31 35584 Red

Frokostsmoothie

Grønt Drikke
Havredrikk Ren Mat Nr 31 35584 Red

Havredrikk

Melk og ost Drikke
Ugresspesto Ren Mat Nadin Martinuzzi

Ugresspesto

Tilbehør
Bar Cashew Kaffe 0 Web Revir Lise Von Krogh

Energibarer med nøtter, dadler og espresso

Turmat Dessert og søtt
Tilbake
Neste
Ren Mat logo
Utgis av
Økologisk Norge
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Ren Mat
Grønlandsleiret 31, 0190 Oslo
Tel. Økologisk Norge: +47 24 12 41 00
info@renmat.no
www.renmat.no

Ansvarlig redaktør er
Kjersti P. Skar Staarvik
kjersti@renmat.no

Ren Mat er medlem av Fagpressen og arbeider etter Redaktørplakaten og Vær varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Vil du bli medlem i Økologisk Norge? Som medlem får du Ren Mat i postkassen hver sesong. Bli medlem her

Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC.
Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan
optimalisere brukeropplevelsen. Se personvernerklæring.

I dette nummeret

Samberging

Hva gjør vi når maten vår hviler på import som kan stoppe over natten? Hvordan bygger vi beredskap i et matsystem som mister både kunnskap og nærhet til ressursene? Og hva skjer når selvberging møter sin egen grense – og fellesskapet må overta? I vinterutgaven spør vi hvor maten egentlig begynner, og hva som skal til for at den skal bære oss i en urolig verden.

Kjøp Ren Mat

Ren Mat nr58 forside