Ren Mat logo
Søk Siste nummer
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Søk Siste nummer
Ren Mat logo
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
  • Fisk og skalldyr
  • Kjøtt
  • Vegetar
  • Pasta
  • Supper
  • Grønt
  • Tilbehør
  • Høste og sylte
  • Melk og ost
  • Turmat
  • Bake
  • Dessert og søtt
  • Drikke
  • Barnemat
  • Hudpleie
Multesuppe N Martinuzzi

Multesuppe

Turmat Dessert og søtt
Reinkjottpizza N Martinuzzi

Reinkjøttpizza

Kjøtt
Kjottrull Rm37

Kjøttrull

Kjøtt Tilbehør
Blodpudding Med Rug Og Rosiner Rm37

Blodpudding med rug og rosiner

Kjøtt
Sildegryn Fra Steigen2 Rm37

Sildegryn fra Steigen

Fisk og skalldyr Supper
Kalform Ren Mat Erik Roed

Kålform

Vegetar
Slattegraut Fra Morgedal Rm37

Slåttegraut frå Morgedal

Vegetar
Rosetter

Krydrede mangoldsrosetter

Vegetar
Skjorost Og Blandsmor Rm37

Skjørost og blandsmør

Vegetar Tilbehør Melk og ost
Grava Roye Med Sennepssaus Rm37

Grava røye med sennepssaus

Fisk og skalldyr Tilbehør
Grapaerer Sveinhaug

Gautes pære- og hasselnøttkake

Bake Dessert og søtt
Kaffemat Rm37

Mølsgraut og bakelsgræt

Tilbehør Dessert og søtt
Fersk Sodd Av Lam Rm37

Fersk sodd av lam

Kjøtt Supper
Jon Sailer Bringebaer Unsplash

Lag sider med bær

Drikke
Fermentertgront2

Fermenterte grønnsaker

Tilbehør Høste og sylte
Artur Rutkowski H2 Cpeq Tzaa Y Unsplash

Alle baker surdeigsbrød

Bake
Tilbake
Neste
Ren Mat logo
Utgis av
Økologisk Norge
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Ren Mat
Grønlandsleiret 31, 0190 Oslo
Tel. Økologisk Norge: +47 24 12 41 00
info@renmat.no
www.renmat.no

Ansvarlig redaktør er
Kjersti P. Skar Staarvik
kjersti@renmat.no

Ren Mat er medlem av Fagpressen og arbeider etter Redaktørplakaten og Vær varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Vil du bli medlem i Økologisk Norge? Som medlem får du Ren Mat i postkassen hver sesong. Bli medlem her

Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC.
Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan
optimalisere brukeropplevelsen. Se personvernerklæring.

I dette nummeret

Samberging

Hva gjør vi når maten vår hviler på import som kan stoppe over natten? Hvordan bygger vi beredskap i et matsystem som mister både kunnskap og nærhet til ressursene? Og hva skjer når selvberging møter sin egen grense – og fellesskapet må overta? I vinterutgaven spør vi hvor maten egentlig begynner, og hva som skal til for at den skal bære oss i en urolig verden.

Kjøp Ren Mat

Ren Mat nr58 forside