Ren Mat logo
Søk Siste nummer
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Søk Siste nummer
Ren Mat logo
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
  • Fisk og skalldyr
  • Kjøtt
  • Vegetar
  • Pasta
  • Supper
  • Grønt
  • Tilbehør
  • Høste og sylte
  • Melk og ost
  • Turmat
  • Bake
  • Dessert og søtt
  • Drikke
  • Barnemat
  • Hudpleie
Kantarellpasta 2017

Kantarellpasta

Vegetar Pasta
Smør

Lag smør selv

Tilbehør
Belle Bollant 9 Bg18 Pg Ludo Unsplash

Rosesaft

Høste og sylte Drikke
Fiskegrateng 7961 Nadin 2

Fiskegrateng

Fisk og skalldyr
Sinte reker

Sinte reker

Fisk og skalldyr
Rå Østers

Østers ganger tre

Fisk og skalldyr
Potetsuppe Med Hvitlok

Hvitløk- og potetsuppe

Vegetar Supper Turmat
Majones

Hjemmelaget majones

Tilbehør
Sosekjott

Sosekjøtt

Kjøtt
Rabarbrasorbet

Rabarbrasorbet

Dessert og søtt
Potetsalat Med Karamelisert Løk

Potetsalat med karamellisert løk

Vegetar Tilbehør
Rabarbrafromasj

Rabarbrafromasj

Dessert og søtt
Biffsandwich

Biffsandwich

Kjøtt Turmat
Strandkrabbesuppe

Suppe av strandkrabber

Fisk og skalldyr Supper
Jordbaersorbet Nr20

Jordbærsorbet

Dessert og søtt
Sommerfuglpasta

Sommerfuglpasta

Vegetar
Tilbake
Neste
Ren Mat logo
Utgis av
Økologisk Norge
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Ren Mat
Grønlandsleiret 31, 0190 Oslo
Tel. Økologisk Norge: +47 24 12 41 00
info@renmat.no
www.renmat.no

Ansvarlig redaktør er
Kjersti P. Skar Staarvik
kjersti@renmat.no

Ren Mat er medlem av Fagpressen og arbeider etter Redaktørplakaten og Vær varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Vil du bli medlem i Økologisk Norge? Som medlem får du Ren Mat i postkassen hver sesong. Bli medlem her

Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC.
Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan
optimalisere brukeropplevelsen. Se personvernerklæring.

I dette nummeret

Samberging

Hva gjør vi når maten vår hviler på import som kan stoppe over natten? Hvordan bygger vi beredskap i et matsystem som mister både kunnskap og nærhet til ressursene? Og hva skjer når selvberging møter sin egen grense – og fellesskapet må overta? I vinterutgaven spør vi hvor maten egentlig begynner, og hva som skal til for at den skal bære oss i en urolig verden.

Kjøp Ren Mat

Ren Mat nr58 forside