Ren Mat logo
Søk Siste nummer
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Søk Siste nummer
Ren Mat logo
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
  • Fisk og skalldyr
  • Kjøtt
  • Vegetar
  • Pasta
  • Supper
  • Grønt
  • Tilbehør
  • Høste og sylte
  • Melk og ost
  • Turmat
  • Bake
  • Dessert og søtt
  • Drikke
  • Barnemat
  • Hudpleie
Lam I Kefir

Lam i kefir med safran

Kjøtt
Rødbetsalat utsnitt

Rødbeter og chèvre

Vegetar Grønt
Rabarbrais

Rabarbrais

Dessert og søtt
Rabarbrakake

Rabarbrakake

Dessert og søtt
Makrelltartar Foto Wanda Jpg

Makrelltartar

Fisk og skalldyr
Grillet kje

Grillet kjeribbe

Kjøtt
Asiatisk Makrell

Makrell på nytt

Fisk og skalldyr Pasta
Oksehaler Stekte

Oksehalesuppe

Kjøtt Supper
Banner Lag Saus Selv

Godt tilbehør

Tilbehør
Ketsjup Crop

Ketsjup

Tilbehør
Potetmos Fg 05918

Potetmos

Tilbehør
Viltgryte

Hjortegryte

Kjøtt Turmat
Dyppesaus

Dyppe- og stekesaus

Tilbehør
Bearnaise

Béarnaise

Tilbehør
Rillette Av Gris

Rillette

Kjøtt
T Ben

T-bein på grill

Kjøtt
Tilbake
Neste
Ren Mat logo
Utgis av
Økologisk Norge
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Ren Mat
Grønlandsleiret 31, 0190 Oslo
Tel. Økologisk Norge: +47 24 12 41 00
info@renmat.no
www.renmat.no

Ansvarlig redaktør er
Kjersti P. Skar Staarvik
kjersti@renmat.no

Ren Mat er medlem av Fagpressen og arbeider etter Redaktørplakaten og Vær varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Vil du bli medlem i Økologisk Norge? Som medlem får du Ren Mat i postkassen hver sesong. Bli medlem her

Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC.
Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan
optimalisere brukeropplevelsen. Se personvernerklæring.

I dette nummeret

Samberging

Hva gjør vi når maten vår hviler på import som kan stoppe over natten? Hvordan bygger vi beredskap i et matsystem som mister både kunnskap og nærhet til ressursene? Og hva skjer når selvberging møter sin egen grense – og fellesskapet må overta? I vinterutgaven spør vi hvor maten egentlig begynner, og hva som skal til for at den skal bære oss i en urolig verden.

Kjøp Ren Mat

Ren Mat nr58 forside