Kantarellpasta
4 pers

Når det er tid for sommerens aller beste pastarett anbefaler vi alle dere soppglade mennesker å benytte sjansen! Raskt og smakfullt. Suverent om du har plukket kantarellene selv, men nesten like godt om du må kjøpe et par never.
spagetti
god olivenolje
3 fedd fersk hvitløk
1 rød chili
neve bladpersille, frisk
kantareller, så mange du vil spandere. Enten du har mange eller få setter den markante soppen uansett en god smak på retten.
- Stek soppen i godt smør med litt salt og pepper mens pastaen koker. Du rekker også å hakke hvitløk, chili og bladpersille mens pastaen koker.
- Når pastaen er ferdig og vannet helt fra, surrer du den i litt olivenolje og anretter på varm tallerken.
- Strø over hakket hvitløk og chili og ha den varme, nystekte soppen på.
- Hell over litt mer olivenolje og strø bladpersille over til slutt. Sett gjerne den gode oljen og Maldonsalt på bordet, og server med godt brød og smør til.