Ren Mat logo
Søk Siste nummer
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Søk Siste nummer
Ren Mat logo
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
  • Fisk og skalldyr
  • Kjøtt
  • Vegetar
  • Pasta
  • Supper
  • Grønt
  • Tilbehør
  • Høste og sylte
  • Melk og ost
  • Turmat
  • Bake
  • Dessert og søtt
  • Drikke
  • Barnemat
  • Hudpleie
Ren Mat nr 54 14636 copy stort

Ravioli med gresskar

Vegetar Pasta
C34 A7483 copymindre

Kyllingdeller med tomatsaus og squashpasta

Kjøtt Pasta
HELST DETTE

Gnocchi av spelt i smørstekt salvie

Pasta
Malin Gimle Labraten Pasta med kyllinglever

Pasta med kyllinglever og purreolje

Pasta
Ren Mat Kyllingpasta

Kyllingpasta med jordskokk, estragon og appelsin

Kjøtt Pasta
Sjospagetti Thenortherncompany

Sjøspagetti med sopp og soyasmør

Vegetar Pasta
Pasta Med Nomato Saus Ren Mat

Pasta med "nomato"-saus

Vegetar Pasta
Cannelloni

Cannelloni med grønt

Vegetar Pasta
Spagetti alla carbonara

Spagetti alla carbonara

Pasta
Bønnepasta

Bønnepasta

Pasta
Kantarellpasta 2017

Kantarellpasta

Vegetar Pasta
Asiatisk Makrell

Makrell på nytt

Fisk og skalldyr Pasta
Sopplasagne

Sopplasagne

Vegetar Pasta
Pasta Nattens Dronning

Pasta Puttanesca

Pasta
Skinke Makaroni Form

Skinke og makaroni

Pasta
Pestopasta

Pestopasta

Vegetar Pasta
Neste
Ren Mat logo
Utgis av
Økologisk Norge
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Ren Mat
Grønlandsleiret 31, 0190 Oslo
Tel. Økologisk Norge: +47 24 12 41 00
info@renmat.no
www.renmat.no

Ansvarlig redaktør er
Kjersti P. Skar Staarvik
kjersti@renmat.no

Ren Mat er medlem av Fagpressen og arbeider etter Redaktørplakaten og Vær varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Vil du bli medlem i Økologisk Norge? Som medlem får du Ren Mat i postkassen hver sesong. Bli medlem her

Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC.
Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan
optimalisere brukeropplevelsen. Se personvernerklæring.

I dette nummeret

De små ting

I høstutgaven av Ren Mat ser vi på de små ting – fra jordmikrober til krekling og småbrukere som satser nært. Vi møter Barbro Raen Thomassen i kjøkkenhagen, snakker om økologi med Tor Jacob Solberg og blir med inn i minihus. Kanskje er det nettopp i detaljene vi finner de store svarene?

Kjøp Ren Mat

Skjermbilde 2025 08 27 kl 21 59 48