Ren Mat logo
Søk Siste nummer
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Søk Siste nummer
Ren Mat logo
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
  • Fisk og skalldyr
  • Kjøtt
  • Vegetar
  • Pasta
  • Supper
  • Grønt
  • Tilbehør
  • Høste og sylte
  • Melk og ost
  • Turmat
  • Bake
  • Dessert og søtt
  • Drikke
  • Barnemat
  • Hudpleie
Agurksuppe

Kald agurksuppe

Fisk og skalldyr Supper
Lakrisfudge

Lakrisfudge

Dessert og søtt
Jordbærterte

Jordbærterter

Bake Dessert og søtt
Sitronkake

Mandel- og sitronkake

Bake Dessert og søtt
Full Kake

Full fruktkake

Bake Dessert og søtt
Fondant

Fondant med kirsebær

Bake Dessert og søtt
Kirsebærsorbet

Kirsebærsorbet

Dessert og søtt
Pannacotta Tjukkmolk

Panna cotta

Dessert og søtt
Krydderplommer

Krydderplommer

Dessert og søtt
Sitronterte

Sitronterte

Bake Dessert og søtt
Sitronfromasj

Sitronfromasj

Dessert og søtt
Espressomousse

Espressomousse

Dessert og søtt
Eggehvitekaker

Eggehvitekaker

Bake
Syltet Plommer

Syltete plommer

Høste og sylte Dessert og søtt
Gulrotsuppe M Byggryn

Gulrotsuppe med gryn

Supper
Lammerull

Langtidsstekt fårerull

Kjøtt
Tilbake
Neste
Ren Mat logo
Utgis av
Økologisk Norge
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Ren Mat
Grønlandsleiret 31, 0190 Oslo
Tel. Økologisk Norge: +47 24 12 41 00
info@renmat.no
www.renmat.no

Ansvarlig redaktør er
Kjersti P. Skar Staarvik
kjersti@renmat.no

Ren Mat er medlem av Fagpressen og arbeider etter Redaktørplakaten og Vær varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Vil du bli medlem i Økologisk Norge? Som medlem får du Ren Mat i postkassen hver sesong. Bli medlem her

Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC.
Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan
optimalisere brukeropplevelsen. Se personvernerklæring.

I dette nummeret

Samberging

Hva gjør vi når maten vår hviler på import som kan stoppe over natten? Hvordan bygger vi beredskap i et matsystem som mister både kunnskap og nærhet til ressursene? Og hva skjer når selvberging møter sin egen grense – og fellesskapet må overta? I vinterutgaven spør vi hvor maten egentlig begynner, og hva som skal til for at den skal bære oss i en urolig verden.

Kjøp Ren Mat

Ren Mat nr58 forside